HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

31 Jul 2014

Tudung Shiffon Lace Batu, apa kata pengguna? By Erma

Assalamualaikum
 
Kali ini nak share testimony sahabat sepejabat, Datin Erma
Alhamdulillah, Erma telah membuat pesanan dua helai tudung. Warna kelabu dan Dustu Purple menjadi pilihan hati.
 
Kata Erma " Kena gaya macam-macam cara boleh pakai. Lagi pun tudung ni saiznya lebar, puas hati.Pasni nak order warna lain pulak. Kompom laku meletop"
 
 
Tudung Shiffon Lace Batu Dusty Purple
 
 
Cantik menggayakan Tudung Shiffon Lace Batu.
 
 Entry Berkaitan :
 
 
 
 
 
 


10 comments:

  1. Cantik tdngnya.. Cantik juga si pemakai..

    ReplyDelete
  2. chiffon ni senang iron takk.. :)

    ReplyDelete
  3. memang lawa la kak..tertarik nie

    ReplyDelete
    Replies
    1. Next trip nanti order lah k :)

      Delete
  4. Insha Allah..dua tak cukup sbb kaler semua cantik2 belaka..tp x dan nak grab sbb laku sgt, hehehe mudah2an ada rezeki lg nnt ☺

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amin..tq tq atas sokongan.
      Posing2 sharelah nanti k :)

      Delete
  5. Tengok orang lain pakai memang cantik tertarik kak....nak try juga lah nanti..ngee ^_^

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78