HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

9 Jul 2014

Wordless Wednesday #27 - Apabila anak shopping Kasut Raya

Assalamualaikum
 
*Apabila*Aina*Dah*Pandai* Shopping*Kasut*
 
 
Koleksi pilihan Kasut Raya
 
Anda rasa yang mana satu kasut pilihan hati Aina?

25 comments:

  1. mesti warna pink dua dari kanan kan kan he

    ReplyDelete
    Replies
    1. semua dia cuba..semua dia nak..parah

      Delete
  2. alahai..mak nyer kena sediakan duit jela ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. walaupun dia cuba semua, Fuza belikan SATU aje

      Delete
  3. tu diaaa.. ni mesti mama dia ajr ni. hihi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hah...like mother like doter...hehe

      Delete
  4. Yang ade reben besar tu kot. Hik3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yang ada reben besar tu lawakan

      Delete
  5. amboi aina, kecik2 dah pandai yer,, hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalah maknya...adoi..Budget kena bagi dua

      Delete
  6. Meriah la raya Aina tahun ni...:)
    Pink + Gegirl memang tak boleh pisahkan..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pink tu dah sinonim dengan gegurl :)

      Delete
  7. Salah satu yang pink tu lah kan Aina..hehe nak dua pun ok tu, mr nuff belanja hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. HAHA...
      Mr Nuff belum cash out lagi.Tak boleh beli dua, nanti abg2 pun nak dua pasang kasut.
      Parah!!

      Delete
  8. Haha nampak sgt dah tu peminat pink Aina ni alahai hahaha layan jela ye kak Fuza

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah tu..dah pandai nak memilih. Jenuh layan

      Delete
  9. Mesti Aina pilih pink yang kiri sekali.. mummy pun suka pink... ahaha

    ReplyDelete
  10. ambil semua jelah Aina..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha..pokai!! Kasut budak pun mahal. Nak nya yang Princess bagai

      Delete
  11. merah yg ada bunga kat dpn tu kot..)

    ReplyDelete
  12. Ank ppuan gitu la ragamnya kak.. Kita yng dh jd mak2 orng pn msti pning nk cari kasut sndiri kn..

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78