HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

25 Jul 2014

Yeaaa... dapat kad raya untuk tahun 2014

Assalamualaikum
 
Hari  ini hari Jumaat, minggu terakhir Ramadhan.
Bagaimana persiapan Syawal anda? 
Dah service kereta?
Dah kemas kain baju?
Jangan lupa bagitahu jiran sebelum keluar tinggalkan rumah.
 
Ok, saya nak cerita tentang KAD RAYA
Alhamdulillah, ada juga merasa dapat kad raya tahun ni.
Terima Kasih kepada dua orang adik BLOGGER yang fofuler meletop.
Siapa tak kenal SallySamsaiman dengan Ainim Rashihah
 Silalah berkenalan dengan depa dua tu ok.
Happening
 
To both of you, thank you for the Raya Card :)
 
Segmen Ainim Nak Bagi Kad Raya..Yeaaa Dapat Kad Raya
 
Segment : Sally nak bagi kad raya!


6 comments:

  1. aigooo~ mana ada popular la kak...biasa je...yeay! nasib baik sampai :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hah tengok, dia juga down to earth. Low profile
      Hehe

      Delete
  2. Waaa..best dapat kad raya dari blogger..boleh buat koleksi dan kenangan..siapa tak kenal ainim dan sally kan.. :)

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah.. Rezeki.. Dpt buat koleksi..

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78