HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

13 Aug 2014

Apabila ada yang mencuba Resepi Rendang Udang Emak

Assalamualaikum semua.
 
Masih ingat lagi entry tentang RESEPI RENDANG UDANG EMAK?
Alhamdullillah, sukacita saya ingin berkongsi tentang perkongsian adik Nad, kenalan di office UEM Projek Jambatan Ke-2 Penang.
 
Rupa-rupanya Nad telah pun mencuba resepi tersebut.
Meh kita tengok apa komen Nad yang diwar-warkan di akaun Facebook miliknya.
 
Happy sangat kerana dapat membantu ramai di luar sana yang mencari cara untuk mempelbagaikan resepi di rumah.
 
Kata Nad, anakanda beliau makan sampai bertambah nasi.
Walhal anakand beliau amat sukar untuk makan nasi.
Seronok dapat membantu sahabat handai.
 
 
Resepi Rendang Udang


23 comments:

  1. Replies
    1. Cuba tau Cik Nor..nanti boleh jadi menu open house

      Delete
  2. wah mesti seronok resepi menjadi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah... seronok dapat share resepi tuh

      Delete
  3. free nanti mama try buat.. hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah cuba nanti pos lah skit..Nak rasa air tangan Mama :)

      Delete
  4. Fuza, nilah dia perkongsian yang memanfaatkan orang lain, semoga kita memprolehi pahala yang berpanjangan dalam setiap perkongsian yang baik2 kan..amin.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah
      Memang seronok je ilmu dalam apa segi pun kita dapat share kan bersama
      InshaAllah

      Delete
  5. nmpak sedap..

    saya singgah sini dari blog mialiana.. :)

    ReplyDelete
  6. mesti sedap sebab udang tu manis natural :)

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum. saja ja mai singgah pagi2 ni dan datang dari blog MiaLiana.com ;-)

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum. saja ja mai singgah pagi2 ni dan datang dari blog MiaLiana.com ;-)

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum dan salam singgah bw dari blog Mialiana..sedapnyer udang..Diana pengemar udang ni..

    ReplyDelete
  10. Td sahur baru makan udang. Tp msk sambal. Lupa pulak ana ade save resepi rendang udang kak fuza. Huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hah..berbuka nanti boleh cuba :)
      Selamat Berpuasa Ana

      Delete
  11. kalau udang memng sdp d msk apa pun kan kak

    ReplyDelete
  12. Ehh.. Udang pun blh msak rendang eh.. X thu pn.. Nti nk cuba la buat tuk suami.. Blh buat tukar2 menu. Xla jemu kn..

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78