HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

27 Aug 2014

Cerita Open House di Rumah Datin Halijah di Taman Dato Senu

Alhamdulillah.
Selesai sudah bulan Syawal.
Semoga kita panjang umur untuk bertemu lagi dengan Ramadhan tahun hadapan, InshaAllah.
 
Tapi cerita open house tak habis-habis lagi..hehe
Ok kali ini cerita ke Majlis rumah terbuka abang sepupu, iaitu Abang Hamzah.
Majlis diaadakan di Rumah Datin Halijah yang terletak di Taman Dato Senu.
Tak dapat nak snap gambar rumah ni sebab malam tu hujan.
Rumah yang seperti rumah kampong, mengingatkan kita kepada suasana kampong.
 
Ok pada malam tersebut saya dan anak-anak serba purple.
Memang rasa segak lah kan...warna kesukaan saya. hehe.
 
Saya kesana bersama, mak, abah dan adik lelaki saya. Masih bujang lagi tu ^_^.
Adok bongsu saya pun turut sama. Adik no 2 sahaja tak dapat join kerana anaknya demam.
 
Ok sampai di sana, kami disambut meriah oleh tuan rumah.
Macam-macam menu ada, nasi minyak, laksa, sate, char kuew tiaw, kuih muih dan macam-macam lagi. Eh mestilah nak rasa semua. hehe
 
Sesekali berkumpul, berjumpa dengan saudara mara memang havoc.
Maklumlah, family sebelah abah saya memang dari family yang besar.
 
Ok tak payah nak cerita banyak sangat.
Jom layan gambar-gambar sekitar majlis.
Gambar candid pun ada..lantak..
Asalkan bahagia apabila berposing.
 
Bersama Anak-anak serba purple
 
Kami sekeluarga duduk semeja
 
Nasi Minyak
 
Laksa
 
Puding Buah-buahan
 
Sate
 
Monopod and shutter in action
 
CANDID!!!!!!
Saya, Anakanda, Bonda...3 generasi
 
Berposing dengan adik sepupu Zeti Farha Zainal Ariff
Bergambar kenangan dengan tuan rumah, Kak Nor, paling kanan

 


17 comments:

  1. best la mkn free..hehe;-) ada lg open house ye..murah rezki..Alhamdulillah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Syukur sangat..ada je rezki
      Thanks u singgah sini

      Delete
  2. banyaknya makanan!!!!!!! hehehe..okay, purplelicious mmg comel :D

    ReplyDelete
  3. Makanan semua nampak menyelerakann...hehehe.. xD

    ReplyDelete
  4. Eh eh..ade lagi citer raya. ^^ kak fuza nampak cantik sgt dgn tudung tu.. Sesuai.

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeke sis. Alhamdulillah.,tq Ana

      Delete
  5. Asslmkm kak.. Waaaaa.. Meriahnya.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hari2 open house..sakan

      Delete
    2. Sy thun ni xdpt nk join open house kawan2 suami.. Xlarat nk turun naik bila dh sarat.. Kalau x, puas dpt mkn mcm2..

      Delete
    3. Hah..Sya special kes... Dok dendiam..hehe

      Delete
  6. Replies
    1. macam2 ada kan..rezki kami..Alhamdulillah

      Delete
  7. meriahnya ykan dah last syawal hrp2 brtemu lagi thn dpn insyallah

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78