HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

21 Aug 2014

Demam Novel Novel Kerana Terpaksa Aku Relakan dan Rindu Awak 200%

Assalamualaikum
 
Nak abaq angpa sat...
Sekarang ni musim NOVEL
Drama pun adaptasi dari NOVEL
 
Sana sini ramai yang sibuk membaca Novel pilihan hati masing-masing.
Saya pun dok melayan juga.
Yelah, tak tau nak buat aktiviti apa.
Sementara rajin nak membaca ni.hehe
 
Ok kepada yang nak view drama episode KESELURUHAN secara online sila klik
 
 
 
Novel Meletop di Malaysia 2014


19 comments:

  1. Dah lma lya x melayan novel

    ReplyDelete
  2. Besstt....
    Layan novel lain dulu nanti sampai turn baru baca yg 200% tu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haah..gejala Novel melanda ni...

      Delete
  3. huhu saya bab membaca ni segan..huu

    ReplyDelete
  4. Tak sempat la nak membaca skrg ni.. Nak bw pun jarang2 apekan lagi baca novel. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak pe..diwaktu terselit tu k...kot ada masa terselit tuh..hehe

      Delete
  5. saya langsung tak sempat nak baca novel kak. novel punyalah banyak kat rumah ni tapi bacanya tak juga

    ReplyDelete
    Replies
    1. Akak baca pun pasal tak sabar dengan episode kat tv asik IKLAN je

      Delete
  6. KTAR baca novel dia baru puas. kalo drama macam tak terkejar dgn novel je. hehe. pasni try la baca novel kekasih halal pulak. adaptasi jadi drama kalau itu jodoh kita kt tv alhijrah. best jugak. hehe. kan dah tersembang novel :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hah
      Novel tu pun meletop juga
      Eh bagus juga cite adaptasi ni kan
      Menggalakkan kita membaca

      Delete
  7. Sejak prgnt ni mlas btul nk lyan novel. Ada 1 novel ni bca dari awl prgnt smpai dh nk bersalin xhbis bca lg..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe
      Sok ada baby mmg lagi lah xdan

      Delete
    2. Ada bby nmpk gya novel2 yng ada tersimpan rapi la..

      Delete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78