HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

17 Aug 2014

Demam Penghujung Raya

Salam penghujung minggu juga penghujung raya

Pasti semua sakan p open house sana sini hari ini.
Dukacita hari ini saya terpaksa batalkan hasrat untuk jalan-jalan raya.
Sejak petang Sabtu demam.
Dengan pakej selsema, batuk dan sakit tekak.

Kesan daripada makan ketupat rending banyak sangat kot erk??
Hari ini dah ke klinik.
Tu diaaaaa....ubat-ubat tu dah rupa rendang, ketupat, lemang, nasi impit, laksa, kuih samprit, kuih bahulu dan macam-macam ghoper dah nampaknya.
Nak tak nak kena ler telan juga.

Pagi-pagi hari dapat message "Happy Sunday"
Hmm happy lah sangat kan.

Happy Sunday
Demam Baru nak mula


Ubat

 
 Walaupun demam, tanggungjawab memasak buat anak-anak tetap dilaksanakan.
Almaklumlah, abah bebudak ni bekerja di perantauan.
Makanya kenalah saya jadi SUPERMAK.
Menu yang simple aje buat malam ni.
Nasi panas-panas, pekena dengan daging goreng kunyit, cendawan goreng, sambal ikan bilis serta sambal belacan.
Ok lah tu erk wahai anak-anak.
Daripada hangpa kena rebus maggi.
(Eceh,,,sedapkan hati sendiri)

Menu orang demam masak.
Daging goreng kunyit, Cendawan Goreng, Sambal ikan bilis, sambal belacan



14 comments:

  1. Moga cepat sembuh kak Fuza :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq sis Azwar.... berdengung kepala!!

      Delete
  2. Semoga cepat sembuh...jangan lupa makan ubat ye...demam2 pun menu meletop ni kalau sihat lagi la meletop letop kan hehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ MissNick..
      Menu ku gagahkan juga.
      Untuk avoid ana2 makan maggi

      Delete
  3. TAKE AGD RET TAU...

    jom join
    http://putributterflypunyablog.blogspot.com/2014/08/jom-join-bloglist-saya.html

    ReplyDelete
  4. Alolo..sian. Demam beraya agaknye..smoge cepat sembuh. :)

    ReplyDelete
  5. Semoga cepat sembuh. Btw, menu tu pun sedap juga

    ReplyDelete
  6. samala kite kak.. mcm nak demam.. sakit tekak dr smlm..

    smoga cpt sembuh ye kak :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. P klinik
      Makan ubat k
      Take care sis

      Delete
  7. demam2 pun akak larat juga msk sdp2 hheee

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78