HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

14 Aug 2014

DETOX Masker & Tampal kaki sempoi masa lapang di rumah

 Assalamualaikum
 
Hari ni hari santai tetiba terlebih rajin. Terlebih aura bersungguh-sungguh.
Dah lama tak memanjakan diri sendiri.
Tepek Masker..tepek foot patch.
Ye lah, dah sakan tepek bedak pi beraya sakan sana sini.
Kot lah habuk jerebu lekat teruk.
Makan pun macam tak hengat duniakan. Bedal je segalanya.
Kena lah ambil tindakan bersihkan diri sendiri.
Sebelum jerawat teruk melanda, baik ambil langkah pencegahan.
Nak ke salon macam agak-agak kos tiada dalam budget surirumah ni kan.
 
Bukanlah nak bagi lawa cantik meletop tara Rozita Che Wan ke apa.
(Itu hanya contoh..ramai je lagi yang cantik semulajadi dari pelbagai segi)
Tapi rasanya sangat perlu kot jaga kesihatan dan kecantikan sendiri.
Hargai pemberian Allah.
Bukan mengubah ciptaanNya.
Alhamdulillah.
 
Uolss jaga tak kesihatan kecantikan?? Macamana uols buat??
Share lah skit :)
 
SHISEIDO MASK untuk menanggalkan white head/black head.
 
KINOKI.. foot patch detox toksin katanya.
 
Yakin pada diri sendiri. SELFIE
 **Cita-cita nak jadi MODEL tudung tak ada rezki. Jadi ler MODEL Blog sendiri.
(Sila jangan muntah ^_^ ) **

13 comments:

  1. lama tak main tampal2 kaki untuk detox...macam best pulak... he he he ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hah..dah puas berjalan p beraya tu...jom tepek2 tampal kaki buang toksin :)

      Delete
  2. apa lagi fuza..buka ler butik tudung lawan fareeda..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alamak...ini satu sokongan mencabar ni :)
      Make sure Suki jadi customer tetap k kalau Fuza bukak Butik Tudung :)

      Delete
  3. Replies
    1. Sesekali luang masa tepek menepek kan..hehe

      Delete
  4. Huhu..ana pun pemakai tetap shiseido dulu. Tp kakak ana kata ade bahan oink2. Ahaha..entahlah. Skrg just tepek2 bedak sejuk je la.

    Rajin akak pakai tampal2 kaki tuh. Hehe. Insya-Allah, ade rezki leh jadik model tudung satu hari nanti. Kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amin..moga ada rezki buka perniagaan sendiri nanti... Tq Ana :)

      Delete
  5. apa slhnya jadi model d blog sendiri kan..lagi save bajet hheee

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..syok sendiri..tak kacau orang kan.. :)

      Delete
  6. Sy pun dlu rjin tempek bnda hitam tu. Rasa lmbut je muka bila kita dh tanggalkn nya..

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78