HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

6 Aug 2014

Gaji dan Jawatan? Yang mana lebih penting

 
Mari berhujah secara sihat
Gaji penting?
Jawatan penting?
 
Apa kata anda?
 
Gaji dan Jawatan


16 comments:

  1. Gaji penting...erkk..hihi..tapi jawatan panjat pokok tu macam membahayakan jugak..kalau lelaki sesuailah kot..

    ReplyDelete
  2. Gaji plg penting. Keh3 smart betul gaji dia. Maybe tertambah lagi satu kosong kot.

    ReplyDelete
  3. to me opkos gaji yang penting...hahahaha
    duit tu dah memang penting kot bertambh lagi bila ada anak2 yang sedang sekolah kan??

    ReplyDelete
  4. gaji penting gak Fuza, tapi kena ada skill lah nak apply jawatan kat atas tu... kelakar lak komen Suki hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Gaji tu penting kan kak
      Tp jgn plak jawatan tu xsenonoh.
      Semoga gaji dan rezki kerja tu halal

      Delete
  5. Gaji..huuu nak hidup sekarang ni banyak pakai duit..pangkat jawatan semua.. tak memberi makna kalau gaji ciput huhu..tringin gak nak apply hahaha tp tak ada kemahiran memanjat heheheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul
      Gaji tu penting
      Besar gaji besar plak keraknya

      Delete
  6. gaji koot hheee..uihhh panjat pokok ermm fikirkan dulu hheee

    ReplyDelete
  7. Gaji boleh tahan tu.. tp skill pulak xder.. huhu.. so, kena pilih kerja lah, gaji goes second

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jenuh lah nak memanjat plak kan
      Gayat

      Delete
  8. Replies
    1. Jawatan akk "Surirumah" Penting ni..hehe

      Delete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78