HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

20 Aug 2014

Giveaway Saya nak poskad dari Moscow!

Salam Sejahtera sekalian sahabat.
Hujung tahun semua orang planning terbang holiday sana sini.
Dukacita Fuza tidaklah dapat nak kemana pun.
(So far tak ada pula budget nak fly sana sini tuh)
 
Makanya Fuza tengah berangan-angan "Saya Nak Poskad Dari Moscow"
Tak dapat ke Moscow, dapat poskadnya pun jadilah.
Ambil bau bak kata skrip dalam cerita Seniman Agong P.Ramlee.
 
Nak ajak ajak beberapa sahabat untuk sama-sama ke Moscow.
Iaitu
 
 
 
 
Klik BANNER untuk join
 
Tarikh tutup penyertaan : 24 Ogos 2014
Tunggu apa lagi, cepat join!




20 comments:

  1. assalamualaikum. thanks for joining! make sure blogger2 yg ditag tu tau okay :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam..
      InshaAllah..dah alert dah kat depa.
      Harap depa join :)

      Delete
  2. all the best,... selamat bersegmen

    ReplyDelete
  3. kak fuzaa thank you :D CT dah jooin daaa yippi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah..
      moh kita meriahkan :)

      Delete
  4. uit.. GA lagi.. kalu ada masa boleh join sekaki.. P.E.A.C.E

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. Semoga ada rezki kita nanti kan :)

      Delete
  6. good luck and all the best :)
    bw dr segmen yg sama.

    http://rainfallasleep.blogspot.com/2014/08/giveaway-saya-nak-poskad-dari-moscow.html

    ReplyDelete
  7. haiii... gud luckk yaaa... :)

    singgah dr GA yg sama :)

    http://syazdanny2329.blogspot.com/2014/08/giveaway-saya-nak-poskad-dari-moscow.html

    ReplyDelete
  8. Wawa datang follow sini dari segmen yang sama. Sorry lambat balas kunjungan :)

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78