HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

25 Aug 2014

Isnin nan..........

Assalamualaikum
 
Salam pagi Isnin.
Bagaimana anda memulakan hari ISNIN anda??
Mulakan hari Isnin anda dengan.....
 
Senyuman?
Tangisan?
Kegembiraan?
Kesedihan?
Kemarahan?
Kebuntuan?
Kebimbangan?
Kasih Sayang?
Kepura-puraan?
Kemenangan?
Kekalahan?
Kerisauan?
Kesibukan?
Ketenangan?
 
Hah yang mana satu agaknya situasi anda? Atau ada lagi selain daripada senarai di atas??
 
Sila lukiskan sendiri didalam SELFIE BAYANG-BAYANG di bawah.
Mungkin di luar Nampak gembira, tetapi disebalik bayangan itu tiada siapa yang tahu apa sebenarnya isi hati yang anda lalui.
 
SELFIE dengan Aina yang paling mengancam
** Ini bukan Bayangan Gurauan....
 


13 comments:

  1. X pasti plak apa prasaan lya ari ni..mood down sikit

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh xmau down k Lya
      Moga ceria selalu 👍

      Delete
  2. macam2 hari ni Fuza..so far ok lagi walaupun suram di luar
    tp mungkin sebab lapor nih...mood kureng skit dah makan sat ni ok balik..recharged sdh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe..
      Memang warna warni ni Sofu

      Delete
  3. Salam isnin kak Fuza, ana pagi isnin dgn keletihan. Maklumlah 2 hari gi openhouse tak berhenti. Haha

    ReplyDelete
  4. Bila tiba isnin rasa biasa je.. Mngkin sbb sy x bekerja.. Duk umh je..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hah..mungkin jugakan ..hari2 rasa sama..hehe

      Delete
    2. Betul tu kak.. Mcm xde perbezaan pn..

      Delete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78