HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

28 Aug 2014

Kalau berlaku kecemasan macam mana?

Cuba Fikir
 
Kalaulah berlaku apa jua bentuk kecemasan,
Handphone kena curi ke
Handphone habis bateri ke
Handphone habis credit ke
Tak ada handphone pulak macam mana??
 
Kemana hendak kita tuju untuk membuat panggilan kecemasan??
 
Perkhidmatan telefon awam semakin pupus.
Bagaimana pendapat anda??
 
Perkhidmatan Telefon Awam yang semakin dilupakan


20 comments:

  1. Yap dkt cne pun cma je Kak byk Sgt vendalisme

    ReplyDelete
    Replies
    1. Susah kalay ada emergency kan..

      Delete
  2. dah tak nampak public phone dah sekarang ni kak fuza...

    ReplyDelete
  3. Sbb public phone pun dh jarang jumpa.kalau ada pun kt tmpt2 pnting mcm luar sekolah..hosp..kan?tp mostly rosak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kena sentiasa perati benda2 remeh ni

      Delete
  4. Replies
    1. Perangai yang teruk dan menyusahkan org lain

      Delete
  5. dah banyak syarikat tak nak amik peduli pasal ni sbb tak menguntungkan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu. Sesuatu perlu dilakukan

      Delete
  6. mama masih pakai pubic lagi tau.. kadang sedih tengok public kena mcm tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Penting sangat telefon pada masa kini

      Delete
  7. Pakai gak public phone bila phone tertinggal dan habis bateri. Tp itulah vandalisme berleluasa kat kemudahan awam ni. Patut pihak berkuasa telefon pihak iklan tu dan terus tangkap. Kena bg pengajaran sikit.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tuh..Tindakan dan penguat-kuasaan perlu dilaksanakan

      Delete
  8. selalu juga terfikir perkara macam tu.. telefon awam ke, telefon sendiri ke sangatlah penting waktu kecemasan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Harap2 tak ada lah masalah berat dengan keadaan vandalism yang berleluasa kini

      Delete
  9. Adoila negara dah 57 tahun merdeka tapi masih ada mereka-mereka yang jenis ni...
    Bila la nak sedar...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sedihkan tengok keadaan macam ni Sofu

      Delete
  10. teruk betul xtw jga kemudahan yg diberikan.. untuk apa mereka lakukan semua itu????

    ReplyDelete
    Replies
    1. Entahlah kan
      Apa nak jadi zaman sekarang ni

      Delete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78