HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

13 Aug 2014

Ketupat Square vs Ketupat Triangle

 
Ketupat Segera vs Ketupat Daun Palas
 
Apa komen anda?
Yang lama dilupa jangan?
Yang baru jangan dilupakan!
 
Ketupat Square vs Ketupat Triangle


19 comments:

  1. lya tak pernah lagi mkn ni ketupat.mcm nak cuba bersegi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ketupat daun palas ke Lya?
      Macam makan lemang juga sebab dia dari pulut

      Delete
  2. menabung utk akak sekali

    ReplyDelete
  3. Kalau beraya, ade choice dua2 cenni, ketupat palas tu ana mmg tak makan. Ketupat biasa atau nasik himpit je ana makan. Hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ketupat segera mudah
      Ketupar tradisional dilupa jangan 😉

      Delete
  4. eish ! ketupat palas cecah ngn rendang kerang mmg legend
    sedaaaaaap!
    eish..nk p crik jap g la ...hihi

    kak, jom join 1st GA MG :)
    http://melangkaugarisan.blogspot.com/2014/08/1st-giveaway-by-melangkau-garisan-with.html

    ReplyDelete
  5. menu wajib hari raya ketupat palas.. =)

    ReplyDelete
  6. kalau di t'ganu..ketupat palas digoreng kering..sedapnya..

    ReplyDelete
  7. memang heaven kalu dapat ketupat palas ni..
    tahun ni Sofu tak buat sebab beraya kat Perak
    kalu di Penang mesti buat punya..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sofu pandai buat ye? Nak belajar lah..

      Delete
  8. ketupat segera masa kat rumah sendiri, ketupat palas tu masa di kampung hari tu, sebab ramai kakitangan yang menganyamnya hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Ana pandai anyam ketupat palas tak? Buat lah entry..nak belajar ni

      Delete
  9. Ketupat lama jgk yng sedap.. Nasi impit tu orng nk senang skrng ni..

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78