HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

28 Aug 2014

Kopi Yang Pahit...

SARAPAN apa tu?
 
Kopi pahit?
Hah jangan buat pasal!!
Sat g ada yang kena sirap dengan Kopi Pait..
hahaha
 
Semoga anda semua ceria-ceria pagi ini.
Mulakan hari dengan senyuman.
Sambil breakfast tu senyum.
Tapi jangan sampai macam buang tebiat pulak.
 
Salam Pagi Khamis
Ihsan Mr Google


19 comments:

  1. slm kak morning..lya mcm biasa minum susu dan mkn bread tdi pagi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wsalam Lya
      Hah roti je? Cukup x tu?

      Delete
  2. Haha..ok.yang ni lawak Kak Fuza..hehe

    ReplyDelete
  3. hihi.. pagi-pagi dah kenakan kita .

    ReplyDelete
  4. asslmkm kak.. morning.. saya biasalah vico & biskut je.. ^_*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Je?? Eh makan sesedap skrg. Nanti start pantang semua benda terliur

      Delete
    2. Tu la kak.. Xtahu napa kdng susah nak mkan berat2 pagi2..

      Delete
    3. X pe..yang penting sihat...makan byk sat g bb besaq plak

      Delete
  5. mornink kak fuza... hamboiii ayat pickuplines paling best nie..hihihi

    ReplyDelete
  6. Nikmatnye minum kopi panas di waktu cuaca sejuk2 ni kan kak fuza. :D

    ReplyDelete
  7. kopipait ayat terfamous di sabah hehe

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78