HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

20 Aug 2014

Lagi cerita tentang Payung Petronas

Assalamualaikum sahabat sekalian.
Hari ini nak share lagi cerita tentang Payung yang menjadi pojaan hati ramai.
Baca ENTRY
 
Sana sini pengguna mencari stok payung ni.
Yelah, cop dah terlebih lebih dapatnya. Tapi payungnya tak ada stok.
Meratalah semua berpusu-pusu mencari Payung Edisi Terhad ni.
 
Apa pun nasihat saya, Payung Edisi Terhad ini akan ditambah stoknya dari masa ke semasa. Selagi stok masih ada katanya.
Harap ada rezki kita semua untuk dapat sekaki payung ini.
 
Terselit juga kata kunci "Payung PETRONAS" di dalam akaun Nuffnang Fuza tu hah.
 
http://fuzamusa.blogspot.com/2014/08/tebus-payung-petronas-primax-5-percuma.html
Keywords PAYUNG PETRONAS
 
PENGUMUMAN PETRONAS di Facebook
Isu mencari PAYUNG PETRONAS sana sini sinun

Isu SOROK payung?? Pun ada.. Macam-macam kes
 
Payung PETRONAS Percuma, Saya pun dah dapat
 
 


15 comments:

  1. cantik jugal payung nie..
    patut ler ramai nak.
    kalau Petronas jual agak2 laku x.
    heheh.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rasanya pasti ada je yang nak membelinya Shark Kay..hehe

      Delete
  2. Lya x dpt2 lgi cuma nak tebus satu je hrp2 dptla

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah dapat 1 pun bersyukur rasanya kan Lya

      Delete
  3. ni macam kes kereta kat Petron dulu Fuza, suami kak ana keliling redeem model kereta tu,pandai strategi pemasaran mereka kan..payungpun mahal sekarang ni..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itu lah kan Kak Ana.
      Kita ni memang taksub kalau ada program macam ni..
      hehe

      Delete
  4. Haah.payung dia lawa pttla semua org nak jgkkan..haha

    ReplyDelete
  5. Huhu..nampaknye ramai yg berkenan kt payung tuh. Hehe..cantik.

    ReplyDelete
  6. Cantik payung tu..patut pun ramai yang nak..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tengah usaha nak dapatkan lagi satu Payung

      Delete
  7. tuntut jgn tak tuntut kak..:)

    ReplyDelete
  8. Dulu setia dgn petronas.. Msti blh dpt 1.. Sjak bertukar ke shell, xde hrpn la nk dpt 1..

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78