HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

9 Aug 2014

Payung PETRONAS Primax 5 Percuma

Assalamualaikum rakyat Malaysia.
 
Tahukah anda tentang promosi ini?
Payung PETRONAS Primax 5 Percuma!!
 
Miliki Payung edisi terhad PERCUMA apabila anda berbelanja di stesen PETRONAS.
Dapatkan 1 cop bagi setiap RM20.00 yang dibelanjakan
Kumpulkan sehingga 10 cop dengan APPROVED Resit untuk dapatkan payung edisi terhad ni.
 
Jom kumpul buat koleksi.
 
Payung PETRONAS Primax 5 Percuma


Belanja-Cukup Syarat = Payung Percuma PETRONAS


Approved Resit serta Cop yang lengkap

Tempoh PENEBUSAN 20 Julai hingga 30 September 2014 selagi stok masih ada.


11 comments:

  1. baru dapat dua cop huu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Stok payung dah habis wat masa ni :(

      Delete
  2. Replies
    1. Harap2 lah dapat wpun sekaki payung pun

      Delete
  3. Replies
    1. Tak tahu lah ada ke tak stoknya lagi

      Delete
  4. dah byk tempat semuanya habiss...betul ke...dpt nie..

    ReplyDelete
    Replies
    1. PETRONAS kena lah declare..
      Kalau dah habis stok janganlah pedajal pengguna swuh collect cop lagi, kan..

      Delete
  5. kat cne tak ada stok lagi la kak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tragis je kan gejala Payung ni hehe

      Delete
  6. Kita kena tipu oi! Jom boikot syarikat besar ni. Kan Ada shell, caltex , Petron .....saya dah tekat tak guna petronas lagi .

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78