HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

5 Aug 2014

Pengomen Tegar July 2014

Assalamualaikum
 
Seperti yang dijanjikan pada bulan lepas, semasa pengumuman PENGOMEN TEGAR JUNE 2014, Setiap bulan saya akan umumkan siapa yang bertuah sebagai PENGOMEN TEGAR di blog Sulaman Lace Heaven. Pemilihan adalah secara automatic. Sila refer di skrin utama k.
 
Tahniah buat Sya Mimie
Terima Kasih kepada semua yang setia dan tetap berkunjung ke
 
 
Pengomen Tegar July 2014 Sya Mimie
 
 Terima Kasih  kepada Pengomen Tegar yang rajin singgah di setiap entry saya.
Blog saya hanyalah blog kerdil berbanding blog-blog hebat yang lain.

Bagi Pengomen Tegar di carta No 1.dikehendaki memberikan butiran berikut :
 
Nama Penuh :
Alamat Surat Menyurat :
No Handphone :
Url Blog :
Tajuk Email :  Pengomen Tegar June 2014

  Hantarkan ke emel fuzamusa@yahoo.com atau whatsapp : 019-2784580
 
Tahniah!



12 comments:

  1. Replies
    1. Mana tahu lepas ni rezki Isma Ana pulak?

      Delete
  2. Replies
    1. Cik Nor beraya sakan kot tu yang jatuh ke tangga ke 4 ..
      hehe

      Delete
  3. Eh, wanie pun ada?hehe..ok, akan jadi pengunjung setia blog ni.. ^_^

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah.. Tak sngka tersenarai lg.. Mekasih kak..
    Tapi alamat sy rasanya ada kn, sbb hritu akk ada pos hdiah yng lpas pd sy..
    Tak pn nti sy send di email ye.. Mekasih lg sekali.. :)

    ReplyDelete
  5. Ehh, lupa.. Tahniah juga buat kawan2 yang lain.. :)

    ReplyDelete
  6. tahniah semua..ehh lya pun ada kat situ

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78