HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

18 Aug 2014

Pre Order Prada Lace September 2014

Prada Lace for Pre Order
 
Stock adalah terhad.
Last date untuk order ialah pada 30 August 2014.
Stock dijangka sampai 2 minggu selepas tarikh last order ditutup.
 
Minimum order 2 meter.
Kepada yang serius nak membeli sila
 
WhatsApp 019-2784580
atau
 
 
Prada Lace Oren
Prada Lace Hijau
 
Prada Lace Biru
Prada Lace Purple
 
Prada Lace Putih
Prada Lace Maroon


14 comments:

  1. kainnya cantik2,.. semoga mbak Fuza bisnisnya sukses

    ReplyDelete
  2. cantik2 kain dari indon..moga bisnis akak maju ya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq Lya,, Nanti boleh lah cuba pesan sepasang dua ^_^

      Delete
  3. Replies
    1. Pengsan nak pilih yang mana satu kan

      Delete
  4. cantik.. lace dia...

    p/s : Salam. Terima kasih sudi join Segmen Nak URL Blog #7. (^_^). Blog ini telah tersenarai di http://www.mialiana.com/2014/08/senarai-url-blog-7.html

    ReplyDelete
  5. waaa.. cantiknya lace2 tu kak..

    ReplyDelete
  6. heee teringin nak wat untuk baju nikah ke tunang ke ..aigoo dalam otak pk design mcm mcm..hahah..tapi bila nak kawen pun xtahu huhu.

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78