HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

12 Aug 2014

Pre Order Velvet Lace dari Indonesia - September 2014

Assalamualaikum
 Pre Order untuk September 2014 kini dibuka
 
 
 
PRODUCT INFO:
 
Kain Sulam Velvet Lace
Material : Velvet
 
 Warna Available as below only
 
(Semua order dengan 50% deposit /or with Full payment adalah digalakkan)
Sila refer pada jenis design yang dibawah sahaja ye.
Delivery dalam tempoh 1-2 minggu dari tarikh tutup pesanan.
Thanks
 
Due date 29 August 2014.
 
whatapps : 019-2784580
 
(Serius buyer only)
 
Velvet Lace  Hijau, Pink, Biru

Velvet Lace  Oren, Kuning, Ungu

Velvet Lace  Pink Belacan, Merah Oren, Brown

Velvet Lace Bawah Biru, Kuning, Turqois 


11 comments:

  1. cantik la kak
    ujung bulan ni kakak ipar nak ke bandung
    yumida siap kirim lagi kain pasang kat rumah kain
    murah, banyak sulam..suka tgk

    ReplyDelete
  2. Very nice! ^^ tp syg ana tak pakai baju kurung. Pakai jubah je. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kain ni boleh tempeh jadi jubbah juga :) 5 meter tu

      Delete
  3. meriahnya memang awesome cantik2 semua..kain dari akak tu rasnya lya nak wat utk baju raya next yer la hhee

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu diaa...
      Lamanya nak tunggu next year, hehe

      Delete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78