HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

16 Aug 2014

TERMA DAN SYARAT SULAMAN LACE HEAVEN

TERMA DAN SYARAT SULAMAN LACE HEAVEN
 
 
 Terima Kasih kepada yang membuat pesanan PRE ORDER
Bagi yang dah ready nak buat payment, boleh start buat payment mulai sekarang.

Sila email to fuzamusa@yahoo.com untuk dapatkan detail bank akaun saya.

Sila juga confirmkan di dalam email tersebut :-

1) Design yang di pilih / warna / pcs yang di order.
(Sekiranya barang telah diposkan, kami TIDAK AKAN terima pengembalian barang serta tuntutan pemulangan wang. Pastikan pilih betul-betul)

2) Alamat untuk saya pos kan kain order tu nanti dan ada penerima yang available di situ/ No hp anda
 
3) Sila masukkan email address saya di info E-banking jika anda membayar menggunakan ONLINE BANKING. supaya saya alert kepada yang telah buat bayaran.

atau 

wassupkan bukti pembayaran ke 019-2784580

atau

 emailkan bukti pembayaran ke fuzamusa@yahoo.com 

4) Payment 50% perlu di buat sebelum saya proceed dengan order untuk mengelakkan back out customer.

Sekiranya anda ingin membuat 100% payment, adalah sangat dialu-alukan, juga sila alert saya ok.

Tanpa payment tersebut sehingga closing date segala order anda adalah secara automatic TERBATAL
 
5) Sekiranya tiada feedback dari anda, saya anggap order anda TERBATAL

 
Ini adalah Terma & Syarat yang telah lama saya tetap kan untuk Pre-Order.
Sudah ramai yang menempah dan berpuas hati dengan order mereka. Alhamdulillah.
 
Kerjasama dari anda saya semua sangat saya hargai.
 
Tq for shopping with me. 
 

12 comments:

  1. all the best dalam business sis :D ada rezeki, ley order ngan kak fuza hee

    ReplyDelete
  2. good luck dengan biz...semoga sis terus dimurahkan rezeki :)

    ReplyDelete
  3. servis bagus pelanggan puas hati rasa seronok je meniaga kan kak

    ReplyDelete
  4. bagus akk tetapkan terma & syarat dalam urusan bisnes ni.. bagi memudahkan urusan bersama..

    ReplyDelete
    Replies
    1. InshaAllah
      Semoga semua dapat mematuhinya

      Delete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78