HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

23 Aug 2014

Traffik hangat pasal apa yer??

Assalamualaikum
 
Saya baru sahaja semak akaun Nuffnang sebentar tadi.
Yelah, saja nak tau macam mana page view pada hari ini kerana hari ini agak suram dari sebarang entry demi menghormati hari berkabung Malaysia.
 
Eh, tapi agak terkejut juga kerana Page View blog saya agak tinggi juga.
Eh kenapa ye?
Sebab entry yang mana?
Sebab Giveaway?
Sebab resepi?
 
Agak-agaknya sebab apa ye uols?
Ni betul-betul blurr ni..
 
Info dari Akaun NUFFNANG as at 11.45malam pada 22/8/2014
Info terperinci setiap jam dari Akaun NUFFNANG as at 11.45malam pada 22/8/2014
 


14 comments:

  1. Agaknya sebab ade publish entry kul 5pm ke?

    ReplyDelete
  2. cer tengok link kot2 dapat trafik dari blog yang buat review pasal blog ni or trafik dari site ping artikel.. dop pun dari fb.. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hah semak. Tapi segalanya macam biasa. Pelik apa yang luar biasa ni

      Delete
  3. perghhh...dasyatnya view tueww .. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hah, memang agak terkejut. Jam 5ptg tu jadi dasat sakan

      Delete
  4. Kira OK dah tu Kak. Lya punya blog suam2 kuku je

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bermusim jugak ni..Ada masa lemau juga

      Delete
  5. tingginya trafik blog akak..traffic blog cik nor hidup segan mati tak mahu..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eh macam sama aje..
      Bila lama tak BW..sure tenggelam gak blog akak ni...

      Delete
  6. Ok la tu kak.. Sy ni blog tenggelam timbul je..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak lama lagi meletop lah tu Sya MIMIE

      Delete
    2. Nti dh cuti berpntang, nmpk gaya blog pun akn berpntng sama.. Mmng tnggelam le..

      Delete
    3. Nanti share gambar bb k

      Delete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78