HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

25 Aug 2014

Tudung Jelita Sara Anthea Shawl

 Assalamualaikum

Hari ini nak share lagi cerita shopping Tudung Online.
Saya pernah buat ENTRY TERDAHULU juga entry Tudung JELITASRA 2013
 Di situ ada senarai website Tudung Online yang sering saya singgah shopping.
Yang penting harganya mampu milik. Beli pun kerana ada majlis, bukan beli untuk pakai harian. Kopak le taukeh wei!!!

Ok kali ini saya nak share tentang koleksi dari JELITASARA.
Thank You to Amy Agent JS Perak (017-9666990) sebab selalu aje update latest design kepada saya. Sebelum kehabisan stok selalunya saya akan usha dan grab cepat-cepat
 
 Koleksi seterusnya ialah Jelita Sara Anthea Shawl.
Masa mula-mula tengok tudung ni tak rasa nak beli langsung, Sebab dok fikir nak pakai dengan baju apa? Nak pakai masa bila??
 Tapi tetiba tergerak hati saje-saje je beli untuk koleksi Lebaran. Walhal masa beli ni awal tahun rasanya. Memang baju raya belum wujud dan tak fikir langsung pun.

Bila contact Amy,katanya warna dah tak banyak. Aisehmen.
Warna yang available hanya Dusty Pink dan Pink terang tuh.
Makanya, merasalah saya membeli Jelita Sara Anthea Shawl Dusty Pink ini.

Alhamdulillah. Merasalah pakai shawl yang ala-ala bunga berderet tepi tudung tu hah. Lain dari yang lain. Tak pernah ada koleksi seumpamanya.
Nak jadi cerita, semasa saya up beberapa gambar SELFIE posing dengan Shawl ni, ramai pula yang pm saya. Ramai yang berkenan. Dan ada juga yang sangka saya menjual tudung ini. Yang paling tak menahan apabila ada yang juga yang bertanya dengan selambanya "Akak dah jadi model tudung keluaran mana?"

**Wah pengsan bangun balik!!
Eh pengsan lagi then bangun balik.. (Ulang untuk beberapa kali)
Fuza bergaya dengan Jelita Sara Anthea Shawl
Zoom In Jelita Sara Anthea Shawl
Jelita Sara Anthea Shawl dari pandangan sisi
Jelita Sara Anthea Shawl gojes
Koleksi Jelita Sara Anthea Shawl


Jelita Sara Anthea Shawl pelbagai warna


19 comments:

  1. wow..memang jelita adik akak ni..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq kak
      Saya tumpang nama Jelita Sara tu je
      Hehe

      Delete
  2. yang pakainya memang jelita, memang bertambah2 jelitalah...hik hik hik...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alahai
      Malu malu ☺️
      Farah meh dtg umah amik wit raya hehe

      Delete
  3. Memg cntik la shawal ni trtarik..akak mcm model tudung dah cntik

    ReplyDelete
  4. Cantik! Shawl dan modelnya skali... hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq sis. Akak posing kan aje..Tudung tu mmg cantik

      Delete
  5. serius cantik.. :D aah, akak ley jadi model tudung ni.. fareeda kan selalu wat contest,,apa kata sis join t hee

    ReplyDelete
  6. Seriously cantik sgt shawl ni kak fuza! ^_^ jual ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eh tak ler..akak beli dari JELITASARA. Cantikkan

      Delete
  7. cantik la fuza...pic yg bwah tu adik fuza ka..krim salam erk:-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq
      Itu Puan Awin, owner Jelitasara

      Delete
  8. Mmng cntik shawl Ni kak. Pastu pndai akk mengayakn nya.. Mmng kena. Warna pn mnarik..

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang main belasah aje sis..yang penting yakin hahaha

      Delete
    2. Yakin yng pnting tu.. Rasa mcm nk je grab shawl cmni 1.. Berkenan tang bunga tu..

      Delete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78