HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

8 Aug 2014

Tudung Shiffon Patch Lace Batu dari Indonesia

Salam Aidilfiti semua.
Mood Raya, Mood puasa enam, Mood open house, Mood kira bila nak gaji dan macam-macam mood sedang berligar didalam fikiran semua.

Saya dengan mood selfie lagi. (hehe,,tak sudah2, asalkan bahagia dan tak kaco orangkan)
Ok kali ini nak bercerita tentang Tudung Shiffon Patch Lace Batu yang berwarna Dusty Purple.
Dah macam-macam jenis warna wujudkan.

Ok, semua mungkin sedia maklum yang saya pernah promosi tudung ini sebelum lebaran.
Alhamdulillah, tudung limited edition ini mendapat sambutan hangat.

Ok saya sendiri tidak melepaskan peluang untuk grab sehelai dua sebagai koleksi.
Menggayakannya dengan ikatan yang simple pada Syawal ke 2, rona tudung ini telah mendapat perhatian ramai. Dukacitanya warna nya adalah terhad.
Tudung ini memang selesa kerana mudah dibentuk. Yang paling penting size tudung ini besar. Jadi kita dapat menggayakannya dengan sebaiknya.
 
 Agaknya ada tak sesiapa yang berminat untuk dapatkan Tudung Shiffon Patch Lace Batu ??
Kalau mendapat sambutan, Fuza akan buka Pre-Order-3 untuk AidilAdha nanti.
Kepada yang berminat tu sila komen kat bawah tu k
Make sure uols betul-betul serius tau.

Thanks atas kerjasama semua.
 
Tudung Shiffon Patch Lace Batu
 
Tudung Shiffon Patch Lace Batu - Purple Belacan
 

19 comments:

  1. Replies
    1. Ni cutting Bawal tp besar skit. Stock dari Indonesia ni

      Delete
  2. cantik la kak..brapa harga sehelai :)

    ReplyDelete
  3. alang2 singgah menabung seklai cne

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. Sally... ni design latest kat Indonesia

      Delete
  5. Cantiknyaaa kak Fuza <333 Nad banyak pakai shawl biasa je skrg :/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah..tq Nad,
      Akak suka mencuba aje...

      Delete
  6. hee saya payah sikit nak pakai shawl huu muka bulat :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hat ni macam tudung bawal cuma cutting dia bersar skit

      Delete
  7. cantik tudungnya.. nak2 ada lace kat tepi tu.. :)

    ReplyDelete
  8. Every where is lacy hijabs and baju during raya time and now again i see many women wearing in offices and hari raya open house maka makan.

    ReplyDelete
  9. Cun aiiiih....model & tudung itu

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78