HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

3 Sep 2014

Alif dah boleh discaj..Yeaaaa

Alhamdulillah...
Setelah 4 hari Alif demam panas, muntah-muntah serta batuk dan menyebabkan banyak lendir di dalam paru-paru, hari ini, ketika ini, pada 3rd September'14 makanya Alif dibenarkan discaj dari Wad Sang Kancil di Hospital Assunta.
Cerita kena masuk ward KLIK SINI
 
Setelah selera makan kembali, setelah minum pun dah lalu, setelah drip line stop, setelah demam dah mula kebah, setelah beberapa kali kena pakai nebulizer makanya keseluruhan misi lengkap makanya Doktor Mary Peter kata boleh balik dengan MC dari sekolah selama seminggu. Dengan selamba Alif membedal cendol mabeles selepas doctor kata boleh balik.
Siapa nak marah? Memang tak larat nak marah.
Alahai anak..
 
Oh ya malam sebelum tu, semua adik-beradik saya dating melawat. Anak-anak saudara saya juga dok hingaq. Lantak hangpa.
Nasiblah datang ke Assunta, kalau sepital lain harus kena halau balik lama dah.
 
Apa pun thank you semua yang datang melawat, thank you juga kepada yang mendoakan dari jauh dekat, thank you juga kepada semua yang wasup, message dan secara langsung mahu pun tidak langsung yang mendoakan kesihatan Alif serta mendoakan ketabahan saya sepanjang menjaga Alif seorang diri di sini.
Kepada Mr. Hubby, silalah selalu contact kami ye walaupun busy tahap Megatron menyelamat bumi! Rindu kami tak? hehe
(Rindu lah tu....)
 
 
Alhamdulillah...Terima Kasih semua.
 
I'm coming home...I'm coming home.....
Alif happy lompat bintang apabila Doktor Mary Peter bagi balik rumah
Setelah 4 Botol air drip


Setelah beberapa kali kena Nebulizer


Setelah Selera makan kembali

Cendol Ubat batuk paling mujarab

Apabila pesakit terlupa dia sakit kerana ramai yang datang melawat. Tq semua

Alif dan adik beradik sepupunya.

Sepanjang di sini, Laptop ini yang menemani saya.


8 comments:

  1. alhamdulillah.. syukur ank akk dh keluar..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lega sangat. Tapi hat kat rumah tu pulak demam...

      Delete
  2. Syukur Allhamdulillah Alif dah sembuh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah..
      Maknya pula rasa lemau ni

      Delete
  3. Syukur ank akak dah sihat semula

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78