HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

13 Sep 2014

Apabila cuti sekolah bermula....

...Assalamualaikum & Salam Sejahtera...
 
Double Woofer
Hari ini bermulanya CUTI.
Bukan CUTI melancong
Bukan CUTI berpantang
TAPI CUTI SEKOLAH.
 
Walaupun hanya seminggu, tapi rasanya macam lama je.
CUTI kali ini memang tak kemana.
Mr. Husband pula bertugas, dan baru sahaja pulang emergency semasa Alif masuk hospital tempoh hari.
 
Lagi pun Aiman dan Alif masih perlu menghadiri kelas KUMON seperti biasa.
 Aina pun baru kebah demam..
Duduk je rumah setel apa yang tergendala before.
 
Makanya DOUBLE WOOFER diperlukan.
Kenapa?
Hah pasti gamat rumah
Pasti riuh rumah
Bantuan alat pembesar suara amat diperlukan untuk memastikan mereka semua behave!!
Anak-anak dah selalu dengar maknya membebel, depa dah tak heran.
Cuba kalau abahnya ada.?
Hahaha..
 
Biasakan situasi macam tu?
 
Selamat Bercuti Sekolah
Khasnya buat anak-anak dan guru-guru serta driven van or bus sekolah..

14 comments:

  1. Seronok la ank2 sklh kan cuti pjg hhee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Seronok juga bila depa rajin rekues macam2 menu

      Delete
  2. wah... ini yang dinantikan anak-anak kita!

    ReplyDelete
  3. akak mmg nak double woofer tu kan sebenarnya? hahaha...

    selamat bercuti utk anak-anak akak :)

    ReplyDelete
  4. selamat bercuti Fuza dan anak2, kak ana tak dpt cuti sgt kali ni, anak bongsu ada kelas tambahan sepanjang minggu utk PT3 ..huhu

    ReplyDelete
  5. Hehe...mmg riuh rndah jwb nya..

    ReplyDelete
  6. Seronok betul dapat cuti. Hihi. Macam ana pulak yg sekolah. :D 9 hari cuti, oke la tu. Kan kan.

    ReplyDelete
  7. time cuti pendek camni la nak luangkan masa dengan anak2 kan kak..

    ReplyDelete
  8. selamat bercuti sekolah..:)

    ReplyDelete
  9. Yg kat rumah pn sama..la ni gadget 24jam..sebab kalu x cuti weken ja depa dpt kelulusan

    ReplyDelete
  10. Selamat bercuti sekolah Sis....

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78