HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

5 Sep 2014

Contact Details of Sulaman Lace Heaven

...Assalamualaikum & Salam Sejahtera...
 
Contact Details of Sulaman Lace Heaven
 
Kepada sahabat handai sekalian.
 
Untuk memudahkan apa jua bentuk komunikasi berkenaan tempahan tudung, telekug serta kain khasnya, sila gunakan medium seperti yang tertera di atas.
 
Capaian internet saya ada kalanya adalah terhad.
Sebarang kesulitan amat saya kesali.
 
Terus menyokong Sulaman Lace Heaven.
 
Jangan Lupa!!
 Tinggalkan URL BLOG masing-masing di ruangan komen entri INI. (Klik ye)
Tujuannya agar Fuza boleh kenal pasti dari 1000 follower di dalam blog ini siapa yang masih bersama Fuza. Harap-harap ramailah ye yang masih follow blog ini.
Seramai 20 URL BLOG (di pilih melalui random.my) akan Fuza senaraikan ke dalam Bloglist Aktif.
 
Tarikh tutupnya? Akan Fuza umumkan nanti. Kita tunggu sambutannya ye.
Sudi-sudilah ye. 
Thanks
 
 
 
 
Deco Blog Credit to Kathy

16 comments:

  1. kreatifnya...

    http://miss-azwarsyuhada.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq sis
      Baru nak belajar
      Credit to Kathy

      Delete
  2. still with you my dear..
    http://anajingga.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq Akak..Saya dah update senarai..

      Delete
  3. saya da tinggalkan url blog saya di entri tersebut :)
    Semoga follower blog ini terus naik sampai xterkira banyaknya :)

    ReplyDelete
  4. wah akakkk !!! blog dah berwajah baru. cantik :)

    ReplyDelete
  5. Comel jerrrr...

    sallysamsaiman.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Awak pun comel juga Sally
      Tq sudi mai singah sini

      Delete
  6. Macam kad bisnes da rupenye. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haah kan Ana..
      Nanti nak print lah

      Delete
  7. Ok kak lya dah set no hf akak hhee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hah
      Senang kita nak tukar resepi ke nanti kan
      Tq Lya

      Delete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78