HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

14 Sep 2014

Follower telah mencecah 1K!! Siapa masih aktif sila tinggalkan URL Blog

...Assalamualaikum & Salam Sejahtera...
 
(Sticky Post)
 
Kebetulan, dengan blog Sulaman Lace Heaven yang berwajah baru, follower blog ini telah pun mencecah 1000 orang pada 4 September 2014 iaitu tarikh revealednya blog wajah baru ini.
.
Alhamdulillah.
Terima Kasih kepada semua yang follow blog ini secara aktif mahu pun secara senyap.
Ada tak yang secara curi-curi??
Apa pun, terima kasih kerana anda semua adalah penyeri blog ini.
Komen serta pandangan anda amat saya hargai. Terima Kasih semua..
Namun dalam 1000 follower tersebut, siapa yang masih aktif dan terus menerus dengan SULAMAN LACE HEAVEN?
 
Dengan ini Fuza berharap agar sahabat sekalian dapat kiranya tinggal URL BLOG masing-masing di ruangan komen entri ini.
Tujuannya Fuza boleh kenal pasti dari 1000 follower tersebut siapa yang masih bersama blog ini. Harap-harap ramailah ye yang masih follow blog ini.
Seramai 20 URL BLOG (di pilih melalui random.my) akan Fuza senaraikan ke dalam Bloglist Aktif.
 
Tarikh tutupnya? Akan Fuza umumkan nanti. Kita tunggu sambutannya ye.
Sudi-sudilah ye.
 
SENARAI YANG TERPILIH KLIK SINI
Follower Sulaman Lace Heaven

1000 Follower di Sulaman Lace Heaven
 Follower ke 1000 adalah Cik Anna J.
Jom visit Blog beliau di http://farhanajafri.blogspot.com/
 

SENARAI Mereka yang aktif :-



90 comments:

  1. Saya taruk ye...

    http://cerita-adindabaizuramazlan.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. congrate fuza..
    700 ratus lg kita nk dpt cam fuza... 7 thun lg target haha..

    ni blog kita..http://petakbunga-diari.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Fuza pun dah 2 tahun baru cecah 1k
      Tq sudi singgah sini

      Delete
  3. dah berwajah baru...lagi fresh....kita nak letak jugak boleh?
    www.kisahsidairy.com

    ReplyDelete
  4. cantik theme blog..http://adna2029.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. Wahh....jauhnya lagi perjalanan Sofu nak sampai mcm Fuza nih..

    http://ummi2m2s.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sofu..mana tau nanti u lagi hebat.
      Fuza pun bertatih juga. 2 tahun baru cecah 1k

      Delete
  6. wahh 1000 sudah. kite 100 pun merangkak nak dapat. haha
    http://cahayaalammaya.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Fuza pun ambil masa 2 tahun untuk kumpul 1k Follower ni

      Delete
  7. Acik aktif lagi!!

    http://acikwatie.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. wah purple.. anis suke.. :)

    http://adnan-daughter.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Purple power.. Yeaa
      Tq sudi singgah sini

      Delete
  9. Wah... Rasanya kathy dah masuk bloglist kn? Hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ini satu g blog kathy

      kathy78rbain.blogspot.com

      Delete
  10. Wahh..dah berwajah baru..purple..i likeee...

    Sy active lagi..

    http://cintanelly.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. Tu diaa kak fuza. Ramai betul nih. 1k tu.

    http://annaputri20.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah
      1k dah.
      Tapi xtau siapa yang betul2 aktif

      Delete
  12. aktif masih di sini
    http://www.nurulaidah.com/

    ReplyDelete
  13. pepel gitu

    http://storymoryluahanku.blogspot.com/

    ReplyDelete
  14. insya Allah...masih ada di sini...^_^_

    http://mamapapaamir.blogspot.com/

    ReplyDelete
  15. Harap boleh terpilih dalam bloglist aktif fuza. :) Terima kasih visit semalam. hihi http://farhanajafri.blogspot.com/

    ReplyDelete
  16. Tahniah Sis...memang cantik blog Sis...

    http://mardiahdiana.blogspot.com

    ReplyDelete
  17. alhamdulillah.. masuk juga ke angka 1K.. :)

    ReplyDelete
  18. terhebat da 1k follower... tahniah :)
    http://calrasepatrick.blogspot.com

    ReplyDelete
  19. 1k, Tahniah sis...;-)

    URL : http://cikna136.blogspot.com/

    ReplyDelete
  20. wah. tahniah. ramai follower sis.
    nak tnggl url blog boleh?
    http://hurinnadhirah.blogspot.com

    ReplyDelete
  21. tahniah kak Fuza...
    http://cikgufaizcute.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah..
      Lama juga nak dapat sampai 1k follower ni

      Delete
  22. Assalamualaikum Fuza!
    Wah! Dah makin cantik blog dia.. Kaler feveret kite plak tu.. Purple.. Hehe..
    Btw, sudilah kiranya Fuza singgah ke blog kite jugak.. ^_^
    Rosmiza Ali Official Blog™

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh akak pun suka Purple ke?
      Leh gang

      Delete
  23. Wow 1k follower! TAHNIAH!!!

    Harap boleh terpilih dalam bloglist active di sini :)

    http://puteriandrichfriends.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah...Tq sudi singgah sini

      Delete
  24. Tahniah kak

    Singgah blogwalking dari blog kak Mia :)

    Happy weekend!

    Jemput singgah
    http://www.azhafizah.com/

    ReplyDelete
  25. http://www.mialiana.com/2014/09/pemenang-bertuah-url-blog-8.html

    tahniah kak.. :)

    ReplyDelete
  26. congratsss fuza...

    http://www.mialiana.com

    ReplyDelete
  27. www.ayuzan.com
    Tahniah kak. Ayu je tkedek kedek lagi.hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq Ayu.
      Akak pun bertatih juga.
      2tahun baru dapat kumpul 1k Follower.
      Good Luck ye

      Delete
  28. Lya msh aktif d cne..http://blogashalya.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq Lya
      Tahniah Pengomen Tegar August 2014!

      Delete
  29. Tahniah Fuza... keep up blogging, nice to know you
    blog saya masih aktif lagi... baru sekarang dapat on pc :-)
    http://yangbaik.blogspot.com

    ReplyDelete
  30. Tahniah fuza dengan pencapaian ni..blog pon dah berwajah baru ye..
    singgah la blog saya yg aktif..hehehe..
    http://jnjikita.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah..baru berkesempatan nak cantik kan blog

      Delete
  31. http://norminieza.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq Cik Nor
      U antara yang aktif kat sini

      Delete
  32. tahniah fuza. schaz masih aktive dah 4tahun berblogging tapi followers masih 400++

    http://schazjohari.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq Schaz..
      InshaAllah..nanti ramailah follower tu..
      Kena rajin BW k

      Delete
  33. cayalah!
    hri ni 1001 fuza :)
    MG aktif lf stakat ni :)

    http://jnjikita.blogspot.com/2014/09/1st-giveaway-by-melangkau-garisan-with.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ MG
      Fuza dah join

      http://fuzamusa.blogspot.com/2014/08/1st-giveaway-by-melangkau-garisan-with.html

      Delete
  34. Saya masih di sini.
    http://famf-tower.blogspot.com/
    Tahniah, Fuza!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq Farah...
      Blog Fuza masih kerdil ni

      Delete
  35. Replies
    1. Baru nak dapat 1k...
      jauh lagi perjalanan ni

      Delete
  36. http://abad5231.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq Bro Abad mai gak singgah sini...

      Delete
  37. tahniah...dah makin maju ni
    http://ainimrashihah.blogspot.com

    ReplyDelete
  38. hebatnya sis follower dah cecah 1k...thanx sudi join GA kita..~

    dilakazuha.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Baru nak merangkak ni.
      Thanks u

      Delete
  39. Yeszaaa... dah perel perel dah... huhuhuhu cantik....

    ReplyDelete
  40. kelass ko jah..tahniah dari suki :)

    ReplyDelete
  41. http://nad-lifeisfun.blogspot.com

    ReplyDelete
  42. Tahniah akak Fuza. :)

    http://kaktusoren.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah...
      Nanti kita tengok berapa yang aktif dari 1k Follower ni

      Delete
  43. puteri tinggalkan link http://www.puterikasih.com

    ReplyDelete
  44. as'salam cik fuza...
    wahh lama xsinggh sini mmg da 100% lain dri sblm ni..bwjh baru..
    yaya pon xtau bila nk wat jgk..heeeee =D
    ni URL blog yaya - http://tentangyaya.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cik Yaya is back..
      Haah..saje bagi tukar warna warni :)
      Tq singgah sini

      Delete
  45. tahniah Fuza..follower dah jejak 1k..
    ini link akak.http://umisura.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah
      Tq kak
      Baru nak bertatih ni

      Delete
  46. Salam SLH, saya follower anda yang ke 1010. Moga sucess terus dalam berblogging dan salam kenal.

    ReplyDelete
  47. saya !! http://iolacaviarofficial.blogspot.com/ hehe

    ReplyDelete
  48. nak join sama blh kak? ehehe

    hanyadhatiku.blogspot.com

    ReplyDelete
  49. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78