HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

10 Sep 2014

Giveaway Saya Nak Vitamin Shaklee RM500

...Assalamualaikum & Salam Sejahtera...
 
 Giveaway pertama yang saya join berkaitan dengan produk kesihatan kali ini iaitu SHAKLEE.Rata-rata sana-sini semua bersembang tentang Produk Shaklee dengan kesan kehebatan productnya.
 
Dari remaja, ibu mengandung dan siapa sahaja boleh mendapatkan rangkaian produk ini yang telah menjana nama brandingnya sejak lama di Malaysia.
 
Makanya adalah sangat rugi jika anda diluar sana sekiranya terlepas untuk menyertai Giveaway yang berlangsung selama sebulan ini dimana hadiah bernilai RM500 akan diberikan kepada mereka yang bertuah. Mungkin saya? Atau pun anda!
 
Klik Banner kepada yang prihatin dengan kesihatan diri dan keluarga anda.
 
Banner
 
Fuza Tag Sahabat Blogger as below :-
 
Acik Watie
 
Cikgu Faiz Cute
 
Yang Baik
 
 

17 comments:

  1. terima kasih tag saya...
    nantikan entri dari saya pula :D

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum dan singgah pagi Sis....semoga berjaya....

    ReplyDelete
  3. Menarik nnt lya nak join

    ReplyDelete
  4. All the best...RM500 byk tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sambil nak cantik2 kan..Jaga kesihatan...InshaAllah

      Delete
  5. TQ sis Fuza..nanti saya join.sedikit buzy sikit hari ni.

    ReplyDelete
  6. Datang terjah dari segmen yang sama..

    http://miss-azwarsyuhada.blogspot.com/2014/09/giveaway-saya-nak-vitamin-shaklee-rm500.html

    ReplyDelete
  7. terima kasih sudi tag Cikgu Faiz. InsyaAllah ada masa nanti CF join ye. good luck :)

    ReplyDelete
  8. Terima kasih join GA kami , good luck ya : )

    ReplyDelete
  9. join jugak..semoga berjaya.. :)

    http://sitizawiah95.blogspot.com/2014/09/giveaway-saya-nak-vitamin-shaklee-rm500.html

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78