HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

29 Sep 2014

Hari-hari yang TIDAK LENGKAP di teruskan

...Assalamualaikum & Salam Sejahtera...
 
Monday Blues??
Monday bermacam-macam warna?
 
Hari ini bermula minggu-minggu seperti biasa.
Rutin harian diteruskan.
 
Mr Husband pun dah fly back to work.
Hmm bila pula dia akan balik ke Malaysia??
Beginilah kehidupan saya, or mereka-mereka yang berkahwin dengan pasangan yang involve dengan Engineering line. Selalu berdikari.
 
Hari-hari dilalui INCOMPLETE.
Segala urusan yang melibatkan rumahtangga perlu diselesaikan sendiri.
Oh cabaran tu.
 
Walaupun sudah 12 tahun lalui kehidupan sebegini, tetapi kadang-kadang hati tertanya...sampai bila agaknya kan kena lalui semua ini?
Bersyukurlah anda yang pasangan sentiasa ada disisi.
 
Alhamdulillah...walaupun berjauhan, segala keperluan kami di sini lengkap.
Duit bukanlah segalanya....Namun segalanya memerlukan Duit
Oh,,tetiba pulak emosi pepagi Senin ni.
 
Bila Mr Husband ada sini, memang merata aje datingnya.
Hah...ada saje aktivitinya. Ke hulu kehilir.
Sampaikan ada yang kata kami ni macam couple bercinta sakan.
Kah kah kah.
Apabila kami bagitahu yang kami dah pun mempunyai  orang anak..ramai yang beliak mata..
Kenapa depa beliak mata? Hangpa rasa pasai pa ya??
 
Sumber Google


Dating naik LRT dari Kelana Jaya
Dating Good Bye di Hall Perlepasan Antarabangsa KLIA2
Happy Monday kawan-kawan...Semoga ceria-ceria selalu.

10 comments:

  1. U...12 tahun...wahhh memang sangat tabah...Sofu baru 4 hari dah terasa sangat

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haah Sofu... 12 tahun dok PJJ...coz dia kerja ikut Projek UEM.
      Memang mencabar..tapi steady je lah.. hehe

      Delete
  2. kadng2 bila macam ni, lagi best.. boleh selalu dating. klu selalu jumpa nak deting tak best... :P

    entry terkini...Pilihan botol susu anak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu Allene...
      Bila selalu jumpa sure boring..hahaha

      Delete
  3. sekali sekala jumpa tu rindu dendam lebeh kak hiksss :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu pasal
      Kalau dok ada tu asik nak majok je
      Hehe

      Delete
  4. Hati akak kuat memg kuat klau lya adehhh x taw la skrg ni pun rindu rinduan hheee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kuat x kuat.. Kena lah gagah juga
      Huaaaa

      Delete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78