HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

26 Sep 2014

Kartika Sari ...apa kata mereka?

...Assalamualaikum & Salam Sejahtera...
 
Selamat pagi Jumaat semua.
Hari ini saya nak share beberapa komen pembeli kek Kartika Sari.
Alhamdulillh, Brownies tersebut selamat sampai kepada semua yang memesan dalam keadaan yang selamat
 
Rata-rata semua berpuas hati.
Siap pesan nanti nak buat pesanan lagi.
 
Alhamdulillah, seronok sangat dengar.
Niat saya nak tolong kawan-kawan yang tidak berkesempatan ke Bandung untuk menikmati rasa enak kek yang termasyhur di Bandung ini
 
 
Kek Kartika Sari sampai ke Putrajaya
 
Kartika Sari di Taman Seri Nanding

Kartika Sari as Snack malam by Nieda
Kek Lapit legit Kartika Sari by Mak Ngah
 

6 comments:

  1. Uishh memg nmpk sdp sgt ni kak

    ReplyDelete
  2. sedap tul wat kudap-kudapan ya

    ReplyDelete
  3. baru2 ni bos zai Cina indonesia celebrate kelahiran sebulan anak perempuan dia.Beli 3 bijik kek.1 SR 2 bijik kartika sari.mmg sedap.kek lapis tu mmg sedap

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum Sis...nampak sedap ler Sis...

    ReplyDelete
  5. Rupe dia ade yg macam kek lapis jugak yer. Berapa harga kek ni kak fuza?

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78