HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

25 Sep 2014

Kedai makan D'Cost di Bandung konsep kad order menarik

...Assalamualaikum & Salam Sejahtera...
 
Masih Cerita hari pertama.
Dah sakan ronda Pasar Baru, perut udah berbunyi!
Lapar.
 
Kami ke kedai D'Cost terletak di B.I Plaza.
Konsep kedai yang selesa, banyak kerusi dan bersih.
Menu yang disediakan pun sesuailah dengan selera Malaysia Mr Husband yang agak payah dengan makanan luar negeri.
 
Apa yang menariknya, untuk membuat tempahan, anda hanya perlu memilih menu pilihan.
Pada setiap menu disediakan kad untuk order.
Hah, konsep ini memang bagus. Konsep kad yang mewakili menu pilihan.
Kenapa?
Dengan ada poket menu amat mudah untuk anda membuat pesanan.
Pasti pelayan tersebut tidak tersalah menulis pesanan anda.
Menarikkan!
 
Kalau ke Bandung carilah kedai ni.
Masakannya pun sedap.
Capek
Cara membuat pesanan di D'Cost Bandung

Kad Menu

Menu di D'Cost Bandung


Daging masak kicap dan Udang Celup Tepung
 

7 comments:

  1. Bagusnya mcm tu x payah tunggu waiter dtg ambik order

    ReplyDelete
  2. rajin dia sediakan kad
    tapi sistematik la kan :)

    ReplyDelete
  3. terliur tgk udang celup tepung tu

    ReplyDelete
  4. Kira self service tp sgt pantas gitu order diterima

    ReplyDelete
  5. Camni pun boleh eh? Bagus betul servis dia. Aigoshhh terliur fulak nengok udang celup tepung. Perghh!

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78