HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

16 Sep 2014

LIEBSTER AWARD #2 - By Siti Yang Menaip

...Assalamualaikum & Salam Sejahtera...
 
Liebster Award!!
Mesti semua dah pernah dengar, dah pernah kena tag, dan dah pernah jawab soalan-soalan tuh. Kali ini Fuza di TAG oleh Cik Siti Yang Menaip.
Thank you u sebab TAG  Fuza .
Ni tengah rajin nak membebel ni. hehe
Meh semak apa syarat-syaratnya?
Apa pula soalan CikSiti tu??
 
http://sitiyangmenaip.blogspot.com/2014/09/liebster-award-2-by-farrah-mf.html
Untuk join Liebster Award super famous ni uols kenalah ikut syarat-syarat yang ditetapkan.
 
  1. mention the person who nominated you with a link to her or his blog 
  2. answer 11 questions being asked
  3. nominate another 11 bloggers with lots of potential
  4. create 11 of your own questions for them to answer
  5. notify you nominees

  1. Jujur punya opinion tentang blog aku ini ? Terus terang cakap, memang jarang ke Blog Siti. Tapi sekali pandang Nampak simple dan padat.
  2. Korang suka tak blog aku ? So far suka.
  3. Kenape ? Senang nak buka. Tak slow.
  4. Benda yang perlu ada dalam bag korang sebelum nak keluar rumah ? Beg duit.
  5. Negara idaman korang untuk travel ? Switzerland
  6. Pengalaman travel paling best dalam hidup ? Day trip ke Bandung. Giles capek!!
  7. Habit tidur korang ? Tidur ikut waktu. Tak lebih tak kurang. Alhamdulillah.
  8. Fast food favourite korang ? A&W
  9. Favourite KPOP idol ? Aiseh...memang xkenal ler. Udah nak masuk umur 40tahun akak ni.
  10. Handphone korang sekarang ? iP5S & Z3
  11. Cita cita / Impian / Keinginan ? Cita-cita nak maju dalam bidang business online dengan impian agar ramai yang kenal nama saya serta saya inginkan branding sendiri. Wah...moga tercapailah kan. Amin.
Seterusnya, Fuza nak TAG 11 orang sahabat untuk menjawab soalan2 suai-kenal dari Fuza.

Soalan-soalan sempoi.
1. Dah letak Blog Fuza dalam Bloglist anda?
2. Kenapa letak/TAK letak dalam Bloglist anda?
3. Apa perasaan bila kena TAG?
4. Bagus tak sebenarnya LIBSTER AWARD ni?
5. Layak ke Blog Fuza dapat Award ini?
6. Apa yang menarik dengan blog korang?
7. Entry yang paling BEST dari Blog Fuza korang rasa tentang apa? Ulaskan.
8. Apa mimpi ngeri anda?
9. Berangan nak pergi mana?
10. Kalau dapat RM1JUTA, apa 1st sekali anda nak buat?
11. Harapan anda di dalam dunia BLOG?
 
Ok..done. Semoga dengan cara ini, kita dapat mengenali antara satu dengan lain dengan lebih dekat. Sudi-sudilah join k. Once dah jawab tu jangan lupa tinggalkan link tersebut di sini so that Fuza boleh tau apa kisah anda.
Kalau yang tak kena TAG tu, dan Nampak award ini, SILA JOIN juga.
Jangan lupa alert me.
 
Syabas semua!!

22 comments:

  1. semoga apa yang kak fuza impikan menjadi kenyataan.. amin.. :)

    singgah dan menabung untuk akak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amin..tq atas doa MamaNiza tu :)

      Delete
  2. menarik !!!
    baru perasan blog CF ada dalam bloglist akak. tq....
    sy letak blog comel ni dalam bloglist sy jugak ye. hihihi

    ReplyDelete
  3. Ahakss! Demam liebster awards bermula lagi. Yeayy! ^_^ best tak kak fuza pakai Z3? Huhu. Henfon angan2 ana kot.

    ReplyDelete
  4. selamat ber liebster awards ye :)

    ReplyDelete
  5. Akak..baru perasan yang akak tag dila kat sini. In shaa Allah akan wat entri untuk award ni ASAP.

    Tq tag dila ye kak..^^

    ReplyDelete
  6. alamak banyak sgt ler soklan..kalau malas buat fuza marah tak...hihi

    ReplyDelete
  7. kena jwb soklan la pulok..huhuhu
    apepun me ksh sbb tag yaya ye tp xpromise dpt wat tau ;p

    ReplyDelete
  8. Nak blaja ngan kak Fuza bab business online, boleh? Saya minat sangat business tapi xde knowledge lgsg:(

    ReplyDelete
    Replies
    1. InshaAllah..Fuza pun belajar dari kawan2

      Delete
  9. byk pulak logo liebster nih ya...:)

    ReplyDelete
  10. Salam Sis..terima kasih tag Diana...InsyAllah nanti Diana join....hehe

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78