HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

15 Sep 2014

Monday Blues? Eh..warnakan sendiri ye...

...Assalamualaikum & Salam Sejahtera...
 
Katakan TIDAK pada MONDAY BLUES.
 
Warnakan sendiri ISNIN anda
 
Saya berasa yakin dengan warna favourite saya iaitu PURPLE
Happy-happykan diri anda dengan yang INDAH-INDAH
Penuhkan diri dengan KASIH-SAYANG.
Ceria selalu.
Biar apa orang nak kata, Hidup kita, kita yang lalui, kita yang warnai, kita yang harungi
InshaAllah, semoga kita semua diberkatiNYA
 
 
Luv is on the air...Missing U dear hubby :)
**Count down...

17 comments:

  1. Ceriakan hari anda dgn senyuman hhee

    ReplyDelete
  2. happy monday kak fuza.. sentiasa comel kak fuza ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Monday nan happening... Comel? Alahai..tqtq

      Delete
  3. Replies
    1. Apa yang cantik? Luv tu ker? Hehehe

      Delete
  4. happy monday fuza :) .. hari ni mmg ler tak blues sbb esok cuti..hahahaha

    ReplyDelete
  5. Salam isnin kak fuza. Hik3. Ana cuti hari ni. =p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wah cuti direct ler..sakan lah dapat cuti :)

      Delete
  6. cantik muka akak. ada darah campuran ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah...TQ
      Moyang belah abah akak Indonesia+Bugis+Arab...
      Tapi sampai kat kami dah hilang dah kot campuran tuh...

      Delete
  7. Sis ada campuran bugis yer....sama mcm Diana...tapi Diana bugis tulen....hehe....senyum jangan tak senyum....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haah both parents dari keturunan DAeng.
      Wah sedaralah kita 😉

      Delete
  8. purple tu, sememangnya akak pecinta purple ye..

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78