HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

4 Sep 2014

Nak URL Blog #8 by Mia Liana

...Assalamualaikum & Salam Sejahtera...
 
Klik BANNER
Siapa tak kenal Mia Liana?
 
Hah bagi yang belum kenal tu jom join segmen ini.
Kita boleh tambah kenalan. Yang dah kenal tu boleh lah semakin akrab.
 
Senang saja nak join. Hanya perlu tinggalkan url blog anda di ruang komen entri ini. Segmen ini akan tamat pada jam 11.59 malam ini (4/9/2014)
Tunggu apa lagi?? Time is running out!!
Jom cepat tinggalkan URL Blog anda!!!


 


 

12 comments:

  1. All the best Fuza
    Tak sempat join la...:(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cuba cecuri join..kot Mia bagi chance? Hehehe

      Delete
  2. ala dah melepas daa..by the way nice looking la blog fuza skrang..ada kelainan:-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Glad..ok x konsepnya??

      Tq singgah sini

      Delete
  3. thanks ya fuza. touching ni.... siap buat entri lagi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hah.. No probs
      Saje tolong promote..
      Moga suksess ur segmen😉

      Delete
  4. Assalamualaikum dan salam singgah Jumaat di sini Sis...cantik blog Sis dah berwajah baru....Diana pun dah join ni...semoga berjaya Sis..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wsalam
      Alhamdulillah. Blog baru nak bertatih. Bagi warna warni

      Delete
  5. Lya dtg dri segmen yg sama

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78