HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

24 Sep 2014

Penghantaran Brownies Kartika Sari

...Assalamualaikum & Salam Sejahtera...
 
Kek Kartika Sari.
Memang sedap brownies ni.
Siapa yang pernah rasa pasti akan kirim dengan saya jika saya ke Bandung, Indonesia.
Alhamdulillah, segala pesanan telah pun saya hantar dan pos kepada tuannya.
Terima Kasih kepada semua yang telah pun memesan serta bekerjasama dengan menjelaskan pembayarannya dengan sempurnanya.
 
Semoga niat saya supaya anda diluar sana dapat juga merasa kek yang popular di Bandung ini, dengan Iklas saya tolong.
 
Enjoy the cakes and brownies ya.
 
Next Order? Buat masa ini belum ada tarikh yang boleh di umumkan.
 
Brownies Chocolate Kartika Sari


Kek Kartika Sari ready for delivery

Pos Laju siap untuk penghantaran


Koleksi di Kartika Sari Bandung

Kisah Mengidam Kek Kartika Sari
Koleksi Kek Kartika Sari

11 comments:

  1. Pernah rasa bos bawa tp lama dah...
    Next time boleh order..hang cadang mana yg paling sedap ya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hah.. Kalo yang famous choco chip. Almond pun ok

      Delete
  2. Uishhh byknya lya prnh mkn yg biskut ya je member bawa dri bandung

    ReplyDelete
  3. akak! haritu sally tanya akak x jawab...sedihnya :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alahai.. Tanya kat mana

      Delete
    2. kat insta...sally baru nak kirim...dah banyak kali bgtau akak... :'(

      Delete
    3. huwaaaaa...ok ok ok...wasup akak. next trip k. soon

      Delete
  4. Nampak sedap ni kak. Berape harga dia?

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78