HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

8 Sep 2014

Pengomen Tegar Ogos 2014

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera semua
 
Bulan Ogos telah berlabuh hampir seminggu yang lalu. Laungan Kemerdekaan telah bergema di seluruh pelusuk Tanahairku Malaysia.
 
Itu bermakna saya perlu menepati janji. Maaf atas kelewatan untuk pengumuman ini atas sebab kesihatan keluarga yang tidak dapat dielakkan.
 
Siapakah Pengomen Tegar Bulan Ogos 2014?
Siapa yang paling kerap singgah dan komen di setiap entry blog Sulaman Lace Heaven?
 
Semua pemilihan pemenang dilakukan secara automatic oleh system di blog.
 
Tahniah kepada Asha Lya. Anda Pengomen Tegar untuk Bulan August 2014
 

Pengomen Tegar Ogos 2014
Jom Blogwalking ke senarai Top Five Pengomen Tegar August.

Asha Lya
Sya Mimie
Normi Nieza
Ismi Ana
Sofu Hashim

Kepada yang namanya tidak tersenarai di dalam carta di atas kamu juga amat saya hargai.
Terima Kasih semua kerana sudi singgah jengguk ke Sulaman Lace Heaven.


 Bagi Pengomen Tegar di carta No 1.dikehendaki memberikan butiran berikut :
 Hadiah tak seberapa akan saya poskan sebagai tanda persahabatan. Sudilah terima ye.
 
Nama Penuh :
Alamat Surat Menyurat :
No Handphone :
Url Blog :
Tajuk Email :  Pengomen Tegar August 2014

  Hantarkan ke emel fuzamusa@yahoo.com atau whatsapp : 019-2784580
 
Tahniah!
 

18 comments:

  1. Tahniah!!puas jugak nak kejar 72++ komen untuk bulan Sept ni.

    http://acikwatie.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi Acik Watie
      Tq coz selalu singgah sini
      Good k
      Mana tau tercalon bulan ni?

      Delete
  2. Slm kak Fuza baru lya on9 ari ni..blog akak dah berwajah baru cantiknya suka suka..tq kak x sangka plak lya byk kali singgah cne.slalu on9 guna hf je..nnt lya hantar detail

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tahniah Lya!!!
      Syabas kerana rajin BW

      Delete
  3. Tahniah asha lya..
    masuk top juga saya ya :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wah
      Sofu semakin menyerlah!!
      Syabas u & Tq BW sini

      Delete
    2. Tq Sifu..
      Aci dak kalahkan Asha Lya bulan ni..hehehe

      Delete
  4. Replies
    1. Tahniah buat kamu juga :)
      Sebab singgah sini Mar

      Delete
  5. Tahniahhh pd yg nombor satu tuu..ana bary first time masuk name kat blog kak fuza. Hehe

    ReplyDelete
  6. Kathy punya xda ke? Jeles ni dgn lya. Hehe.
    -_-

    ReplyDelete
  7. Wahh...tahniah kepada semuanya dan tahniah kepada Asha Lya...

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78