HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

7 Sep 2014

''Segmen: Kenal Ke Kita?? by MiN''

...Assalamualaikum & Salam Sejahtera...
 
Hari ini nak join segmen yang bertujuan berkenalan sesama blogger.
 

http://myimpiannaad.blogspot.com/2014/09/segmen-kenal-ke-kita.html
Klik BANNER untuk join

TIADA MASA HAD PUN.. SEMUA BOLEH JOIN ^_^
 
 
 ''10 FACT ABOUT ME''
 
  1. Saya suka warna PURPLE
  2. Saya suka makan LAKSA
  3. Saya suka SELFIE
  4. Saya anak SELANGOR
  5. Kawan-kawan kata saya PERAMAH
  6. Anak-anak kata saya PENYAYANG
  7. Mereka suruh saya jadi MODEL TUDUNG
  8. Saya tak suka MAKAN PEDAS
  9.  Saya tak PANDAI MEMANDU
  10. Saya suka MAKE UP

11 comments:

  1. Menarik la mcm nak join ni hhee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Join lah
      Macam kuiz teka diri sendiri
      Hehe

      Delete
  2. Assalamualaikum dan singgah isnin Sis...semoga berjaya...

    ReplyDelete
  3. mereka suruh awak jadi model tudung sebab awak cantikk sis ^_^.. sama dila pun suka makan laksa, makanan kegemaran tu.. tq sebab join :)

    ReplyDelete
  4. ayu datang dari segmen yang sama.. ada masa singgah la ke blog ayu...ayu ade buat segmen sempena UPSR ...nanti boleh la join ye..

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/09/segmen-kenal-ke-kita-by-min.html

    ReplyDelete
  5. singgah dari segmen yang sama

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/10/new-segmen-bloggers-20-facts-about-me.html

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78