HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

30 Sep 2014

SEGMEN PETUA KETUMBIT ohhhh KETUMBIT

...Assalamualaikum & Salam Sejahtera...
 
(TAMAT)
 
Ketombit Ohh Ketombit!!
Beberapa hari saya senyap sunyi dari blog.
Bukan merajuk..bukan p melancong..bukan pasal apa.
Tetapi mata sexy ku diserang KETUMBIT.
 
Subhanallah.
Memang sakit. Gatalnya, berdenyutnya.Bengkaknya..
Makanya saya nak buat simple SEGMEN kerana masa sakit ni lah baru nak tercari-cari petua lama untuk mengurangkan bengkak dan kesakitan tuh.
 
SEGMEN PETUA KETUMBIT
 Syarat-syarat.
 
1--Buat ENTRY dengan Tajuk SEGMEN PETUA KETUMBIT ohhhh KETUMBIT.
2 - -Copy Gambar Mata Lanun Berketumbit di atas
3 - -Berikan 2 (atau lebih pun boleh)petua yang anda tahu untuk mengatasi KETUMBIT *selain daripada ubat dari Klinik Doktor.
4 - -Link entry anda ke ruang komen di SINI.
5 - -Segment  BERMULA 29 September 2014, jam 11.30am  dan TAMAT 30 September 2014, jam 11.30pm.
 6 - - Pemilihan seorang Tok Petua akan dibuat dengan bantuan Random.my
 Eh pastilah ada hadiah nak bagi..nanti baru bagitau k :)
 
Siapa yang ada petua tu, sudilah kiranya kongsi petua anda di SEGMEN Simple ini ye.
Semoga dapat kita kumpul petua-petua lama untuk manfaat bersama.
 
 

34 comments:

  1. hehe, ini lah segmen paling pelik sekali..hihi..semoga cepat sembuh eh..

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum dan singgah sini sis....segmen yang sangat pelik tapi bagus juga...semoga cepat sembuh sis...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hah jangan lupa p tanya atok opah semua.
      Share petua kat sini k

      Delete
  3. join ya
    http://adna2029.blogspot.com/2014/09/segmen-petua-ketumbit-ohhhh-ketumbit.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq sudi join dengan info yang berguna

      Delete
  4. Assalamualaikum dan singgah sini sis....segmen yang sangat pelik tapi bagus juga...semoga cepat sembuh sis...

    ReplyDelete
  5. Alahai..U ketumbit singgah di mata ya...moga cpt2 hilang..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nampak kecik
      Tapi killer!!

      Delete
    2. Kecil-kecil cili padi bila sakit menyengat abis..get well soon

      Delete
    3. Itulah SOFU..
      Bersabar je ni

      Delete
  6. Ai dh bg tru wasap..kira termsk jgk la dlm segmen ni ek..kikiki

    ReplyDelete
  7. aduhai adikku Fuza, kesian dia..kak ana tak ada petua nak kongsi..semoga cepat ok matamu nan ayu tu...#sempatbuatsegmentuuu.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu lah kak Ana
      Jenuh ngenyit2 ngorat ni sambil menaip BW ni hah

      Delete
  8. moga ketumbit akak cpt smbuh..:)

    ReplyDelete
  9. macam kelakar je nama segmen nye..hahah..menarik ni..mesti ramai yang join,..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sekadar nak kumpul petua je ni

      Delete
  10. Ada petua memg berkesan tpi malu nak bgtaw hihihi sbb baru2 ni suami lya dua2 belah matanya kna sakit ni memg gatal mata

    ReplyDelete
  11. dah thu ke siapa yg menang..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eh belum sis
      Segment simple ni habis malam nanti
      Tp ramai xmo join bagi petua
      Sedih
      Hehe

      Delete
  12. http://giveaway-jom-santai-aje.blogspot.com/2014/09/segmen-petua-ketumbit-ohhhh-ketumbit.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wah..TQ share petua2 yang boleh diamalkan di rumah.
      Nanti akan saya cuba.
      Tq ye

      Delete
  13. saya dah join!

    http://www.cantiksihatsemulajadi.com/2014/09/segmen-petua-ketumbit-ohhhh-ketumbit.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. OHH..Shaklee pun boleh membantu atasi KETUMBIT ye.
      Tq for sharing

      Delete
  14. skodeng sape sampai ketumbit tu :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kita yang diskodengkan..muahaha

      Delete
  15. kathy join yer?

    http://kathyrbain.blogspot.com/2014/09/segmen-petua-ketumbit-ohhhh-ketumbit.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq KAthy
      Kita tunggu siapa yang menang jap g :)

      Delete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78