HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

6 Sep 2014

SELFIE lebih baik dari SELFISH!!!

Ini cerita minggu lepas.
Anak-anak semua ke sekolah.
Seawal pagi saya ke KLCC.
Shopping??
Oh sebenarnya saya mencari barang. Next entry cerita tentang barang tu yer.
 
Berjalan seorang diri pun boleh berSELFIE.
 Ada orang pandang rendah ataupun perlekeh minat SELFIE ini.
Pada saya, seorang yang suka SELFIE ini ada jiwa dan seninya tersendiri.
Tidak semestinya SELFIE potret yang gedik sexy.
Hmm masing-masing ada persepsi sendiri tentang SELFIE.
 
Saya pun salah seorang yang suka SELFIE.
Biarlah orang nak perlekehkan ke..
Nak gurau ke..
Nak perli ke
Ada haku kisah??
Tak kaco engkome kot.
 
Ok,sekian..hahaha
 
IN ACTION
G-Shock Carp 2014
Coach Handbag
Clark Sandal
Loom Band  Rainbow

SELFIE Cerminan
SELFIE

 


22 comments:

  1. Uwaaaa...blog baru..baju baruuu~

    Selfie x kisah...asal jgn x kena tempat (*^▽^*)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul Sally
      Kena ada tata tertib
      Jom posing :)

      Delete
  2. yang penting kita happy...

    p/s : Salam. Terima kasih sudi join Segmen Nak URL Blog #8. (^_^). Blog ini telah tersenarai di http://www.mialiana.com/2014/09/senarai-url-blog-8.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq Mia
      Sorry baru sempat nak BW
      Sibuk hal anak demam keluar masuk hospital

      Delete
  3. betul!
    selfie more more better than selfish

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ezekli
      So kita buat apa yg kita suka dan xkaco orang

      Delete
  4. sy dah akhir2 prgnt ni suka juga nak berselfie.. tp kena tgk tmpat jgk la.. sebab segan..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selfie masa preggy best
      Nanti gambar tu jd kenangan

      Delete
  5. saya x pandai selfie ... mcm x cantik jer . loom band ada bhn kimia x elok utk kesihatan ... google maklumat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hah
      Dah ada info dr kementerian kesihatan yang bahannya terkawal sis.
      Biasa le kan benda baru.
      Cer refer google pasal Loom Band selamat

      Delete
  6. Acik tak cukup kuat nak berselfie di tempat awam..

    ReplyDelete
  7. Selain x pe Jgn selfish suda hhee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selfish hanyir ler
      Selfie wangi cecantik
      Hehe

      Delete
  8. Diana jarang nak berselfie...malu...hehe

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78