HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

15 Sep 2014

Senarai 10 Bloglist upTOdate Sulaman Lace Heaven

...Assalamualaikum & Salam Sejahtera...
 
Alhamduillah
Setelah 2 minggu mengumpul URL BLOG yang masih aktif.
Hari ini seramai 10 URL Blog yang dipilih oleh Random.org diumumkan.
Saya dah update di TOP 10 BLOGLIST GLAMER.
 
Walaupun telah mencecah 1000 follower, tetapi hanya 44 orang sahaja yang respond.
Eh..atleast ada jugak yang join..hehe
TQ Kepada uols
 
Mungkin segmen Nak Url Blog ini harus saya jadikan segmen bulanan?
Atau 2 bulan sekali?
Supaya mempelbagaikan senarai bloglist saya?
Apa kata anda?
 
Tahniah kepada yang terpilih.
Kepada yang tak terpilih tu , kita masih kawan cuma anda tidak tersenarai di bloglist saya.
Tak mau merajuk yer..
Kepada yang terpilih tu, harap-harap sudilah masukkan Blog sana ke dalam Bloglist anda juga.
 
So lepas ni boleh lah saling BW antara kita.
 
OH YA
Kepada yang terpilih, jom semak No Penyertaan anda DISINI
 
http://norminieza.blogspot.com/

http://cikgufaizcute.blogspot.com/

http://ainimrashihah.blogspot.com

http://abad5231.blogspot.com/

http://farhanajafri.blogspot.com/

http://mardiahdiana.blogspot.com

www.ayuzan.com

40. http://www.puterikasih.com

4. http://adna2029.blogspot.com/


 Thanks semua yang sudi join.
Yang lain mungkin terlepas pandang. Tak pe..lain kali join erk
 









 

23 comments:

  1. ada jugak tersenarai hihi tq ya..no 4 dtg bertandang

    ReplyDelete
  2. tahniah diucapkan kepada mereka yang tersenarai...

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. InshaAllah sat g akak jenguk :)
      TQ Tag kita

      Delete
  4. 31 tu no cik nor..thanks kak..:)

    ReplyDelete
  5. Tahniah yg tersenarai..yg pntg url i sentiasa ada..hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah..tgh reschedule semua sebab panjang sangar bloglist..tapi depa ramai yang tak aktif kat sini

      Delete
  6. haha sipi2 ja lagi, tahniah yang bertuah :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itulah..Random.my yang bertugas

      Delete
  7. Tahniah semua walau kita x tersenarai insyallah ada waktu lpg pasti lya ke sini

    ReplyDelete
    Replies
    1. InshaAllah..Lya selalu ada sini :)

      Delete
  8. boleh tak akk linkkan kat mana top 10 tu?Acik tak jumpa la

    http://acikwatie.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum dan salam singgah ptg Sis...tak perasaan leh...Blog Diana tersenarai dalam bloglist Sis....InsyAllah nanti Diana bagi masuk blog Sis dalam bloglist Diana....sekarang blog Diana tengah di edit..tahniah kepada semua juga....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ok bos :)
      Tq sudi singgah sini

      Delete
  10. Wahh..tahniah pd yg tersenarai. Alaa..ana takde pun. Btw tahniah2. ^_^

    ReplyDelete
  11. blog puteri tersenarai juga...thanks sis :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah...Random.my yang laksanakan pemilihan tu

      Delete
  12. tahniah kepada mereka semua.. :)

    ReplyDelete
  13. Tahniah pd semua..che x de dlm list nih :)

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78