HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

9 Sep 2014

Shawl Dua Tone hadiah menang Giveaway Liza Izara suatu ketika dahulu

...Assalamualaikum & Salam Sejahtera...
 
Kali ini saya nak share tentang Shawl hadiah kemenangan.
Ok saya pernah menyertai LIZA IZARA Give Away pada 2 Oct 2013.
Dah lama ok Giveaway ini. Hampir setahun dah.
Sukacitanya, saya telah diumumkan sebagai Pemenang Ke-2
Dapatlah Shawl Dua Tone ni.
 
Agak lambat saya menerima hadiahnya kerana pada masa itu Liza sedang dalam proses pindah randah. Eh don't worry k Liza.
Yang penting akak dah posing sakan dengan shawl cantik menarik gojes tu.
Maaflah sebab lambat sangat nak posingnya.
 
Thank you so much Liza.
Kepada yang nak berkenalan dngan Liza Izara Fazriel Fahmi sila ke blog beliau.
 
Cantik tak uols Shawl Dua Tone ini?
 

Shawl Dua Tone Brown


"WEFIE" bergambar bersama Aina
 
Shawl Dua Tone cantik digayakan
 

22 comments:

  1. tuan tudung cantik macam model..pakai apa pun cantik..
    sungguh kalau fuza jd model tudung rasa terliur jugak nak pakai tudung gitu..ha..haa..
    bukan bodek..sungguh, orng muka dagu runcing pakai selendang mcm cantik.. ppi x gemuk..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah
      Tqtqtq (pipi blushing segan)

      Delete
  2. Memg cantik kak msti kainnya lembut

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haah LYa
      Kain sifon..best, senang bentuk

      Delete
  3. Kak fuza sebijik macam model. Hihi. Harap2 ade rezeki utk kak fuza jadi model. Teringin ana nak tengok. Hehe. Cantik shawl tu. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alahai..umuq dah banyak puloh ni mana lah laku nak jadi model.. Ana muda lagi..try lah apply..hehe

      Delete
  4. cantik shawl tu ^^ unfortunately fae x pandai menggayakan shawl huwaaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hah...belit macam pakai tudung bawal tu aje..
      Cuba lah k..tukar2 fesyen

      Delete
  5. cantik! dah la akak kalau pakai shawl mmg cantik! ish! :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ Sally.
      Akak main belit je..dok pikiaq la lagu mana nak bg Nampak warna depan belakang tu.
      Hah..Tibia ja

      Delete
  6. orang segak pkai pa pn segak aih:-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dok aihhh..ceq main tibai ja ikut lagu mana leh trletak.

      Delete
  7. Replies
    1. (kelip-kelip mata sambil tangan tutup muka)
      Segan aihh
      Anyway TQ Kathy

      (tengah baca ur tutorial watermark ni...xluluih lagi ni)
      http://coretanhatikathy.blogspot.com/2014/08/tutorial-watermark-gambar-di-smartphone.html

      Delete
  8. Tahniah Sis...cantiknya shawl tu....Diana pun suka pakai shawl dan halfmoon...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sekali sekala tukar2 fesyen kan sis

      Delete
  9. Cantiknya.. Pndai akk gayakn..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Belit aje Mimie
      Akak ni terasa kulit gelap, si kena bagi Nampak dua tone tu berpintal

      Delete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78