HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

4 Sep 2014

Surprise!!! Sulaman Lace Heaven Berwajah Baru Gojes!!

...Assalamualaikum...
 
Alhamdulillah.
SULAMAN LACE HEAVEN berwajah baru.
Konsepnya memang seperti yang diidam-idamkan.
Bertepatan dengan nama blog, Header SULAMAN LACE HEAVEN saya letakkan konsep model cantik jelita berpakaian sentiasa anggun bergaya.
Wah wah wah..berangan tinggi sungguh ye engkome Fuza.
 
Warna ungu sememangnya warna jiwa hati saya.
Tujuan mengubah wajah blog adalah demi pembaharuan serta memberi nafas baru kepada blog bertatih saya ini.
 

Segala apa yang saya idamkan ini telah direalisasikan oleh seorang designer blog yang baru saya kenali iaitu Cik Kathy.
Pertama kali bersembang dengan beliau terus saya nyatakan bahawa saya ini memang buta IT. Harap Kathy dapatlah bersabar dengan saya.

Syukur sangat, kerjasama antara kami berjalan lancar walaupun pada ketika itu saya sedang menjaga anak yang sedang demam di ward hospital.
Thank you Khaty kerana bersabar dengan keadaan saya.
Hah..berapa lama siap?
Percaya tak? Tak sampai sehari dah siap.
Memang puas hati. Dia design segalanya brand new untuk saya. Wow sangat kan!!!

Hey, kepada anda di luar sana yang ingin menempah ubah suai cantik-cantikkan blog anda, silalah hubungi :-

atau

Entry khas tentang blog Fuza TEMPAHAN EDIT BLOG #4

So apa pandangan sahabat sekalian tentang wajah baru blog Fuza?
Pandangan yang membina pasti akan saya ambil kira.

Terima Kasih semua.

Sulaman Lace Heaven yang dulu

Sulaman Lace Berwajah Baru
 
Side Bar juga berwajah baru

Footer Sulaman Lace Heaven
 

24 comments:

  1. Tahniah Fuza: cantik purple lagi..ingatkan Fuza jadi model kat header tu..but really nice my dear!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks sis Ana...
      Kalau Fuza yang jadi model..takut orang tak ingin singgah ..hahaha

      Delete
  2. OMG! Cantikkkk superrrr cantikkk blog ini! Suka2! Purlpe redup je mata memandang.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah.. Tq sis for the kind comment.
      Purple my fav color :)

      Delete
  3. alhamdulillah..Allah permudahkan semua walaupun line slow. Siap juga akhirnya..Terima kasih sis sebab sudi upah kathy yang baru belajar ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hey..ni bukan upah dah ni.. Ni dah lebih dari tolong ok.
      So cantik and gojes. Alhamdulillah
      Thanks a lot Kathy...Suka sambil joget2 bintang ni...

      Delete
  4. wow..memang cantik la blog sis...patutlah malam tadi puteri nak masuk sini tak boleh...rupanya tengah renovate ye :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh Puteri Kasih ada jenguk ye? Tq jenguk.
      Semalam blog tengah pakai bedak.
      Cantik tak?

      Delete
  5. cantik lah kak fuza ^_^ purple tu gojess ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Shida...
      blog akak yang baru nak bertatih...
      Tq Sis :)

      Delete
  6. asslmkm kak.. sangat2 cantik blog baru akk ni.. naik seri warnanya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wsalam MamaTo B...Alhamdulillah...tq atas komen yang wat akak hapi sakan ni.

      Delete
  7. fuyooooo cantekkkkk sangat blog akak... gojesss gituu :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQtqTQ....
      Dah lama nak buat..tapi la ni baru berkesempatan

      Delete
  8. wahh!!!! lawa sangat ni... aduh aduh!!!!

    ReplyDelete
  9. Vavavoommmm...Fuza cantik menarik tertarik...memang deboom la blog wajah baru..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq so much Sofu.
      Saje bagi colorful skit. Dah 2 tahun tak de touch up.

      Delete
  10. Cantik header yg baru ni kak fuza.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah...
      Ala-ala Gojes tak..hehe

      Delete
  11. Memg cantik sgt kak berwajah baru tampak lebih segar

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78