HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

10 Sep 2014

Wordless Wednesday #35 Kasih Sayang sesama adik-beradik

...Assalamualaikum & Salam Sejahtera...
 
Gambar ni candid semasa saya baring tidak sihat kerana demam.
Seronok tengok gelagat anak-anak.
Bagusnya Aiman Faris kerana telah menyuap adik-adiknya Alif Farhan dan Aina Farihah makan malam.
Tugasan itu selalunya saya lakukan.
Apa kan daya semasa itu saya tumbang kerana demam yang teruk.
Mr Suami pula berada di luar Negara kerana bertugas.
 
Tiada kata dapat menggambarkan kegembiraan hati emak apabila melihat anak-anak emak pandai membawa diri.
Semoga silaturahim antara kalian adik-beradik kekal mesra sebegini hingga ke Syurga abadi.
 
Amin
 
Kasih saying sesame adik-beradik. Aiman, Alif dan Aina. Alhamdulillah
 

22 comments:

  1. Kasihsayang di antara keluarga akan lebih mengeratkan hubunga kita....

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah moga kekal ke akhirnya...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amin..semoga sampai bila2 macam ni

      Delete
  3. Alhamdulillah....ni semua ats didikan ibubapa jugak ni..pandai fuza didik anak2..tahniah:-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah
      Syukur sangat. Tq atas doa

      Delete
  4. anak-anak acik asyik nak bergaduh je.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hah, depa ni pun ada masa bgaduh juga...Budak2

      Delete
  5. sejuk hati kan kak tgk...semoga berkekalan hendaknya :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Syukur Alhamdulillah, seronok tengok depa membesar

      Delete
  6. Indahnye kasih sayang antara adik beradik. Tapi kalau bergaduh, macam nak runtuh rumah. Hihi. Semoga ikatan kasih sayang sentiase terjalin sesama adik beradik.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ezekli!! Memang magik bebudak ni
      Syukur sangat jadi penghibur

      Delete
  7. manja mereka dgn their brother hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Masa maknya xsihat, so far depa pandai behave
      Alhamdulillah

      Delete
  8. Replies
    1. Happy sangat tengok gelagat depa masa ni

      Delete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78