HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

24 Sep 2014

WW# 38...Jadilah....

...Assalamualaikum & Salam Sejahtera...
 
Tiada kata secantik bahasa..
 
Jadilah....
 
Tak dapat nak menceburi dunia modelling, dapat bergambar dengan model-model cantik molek keturunan Sunda Indonesia pun dah rasa macam artis modelling
Hahaha...syhh jangan cakap apa2.tengok je k.
 
Kebetulan masa ni saya pun berpakaian sedondon warnanya dengan depa.
 
Alahai...perasan retis sat.
 
Bersama model-model Sunda, di Bandung Indonesia
 

14 comments:

  1. Model dengan sis pon dah lebih kurang sama dah. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah
      Tapi depa lagi lawa meletops sis

      Delete
  2. wow...dah macam model jugak Fuza tu..semua cantik2..i loike...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah Kak Sura
      Saje intepremm

      Delete
  3. Eh eh...model ngan akak dah ala2 je. Hehe. Btw kak Fuza, thanks! Adiah ole2 dari bandung utk top komen dah sampai.. Terima kasih kak! ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah
      Tqtqtq
      Saje je suka selfie
      Hadiah tu saguhati xseberapa sis

      Delete
  4. Replies
    1. Hehe kebetulan je baju warna sama

      Delete
  5. yang kiri sekali tu mcm penah tgk...pelanduk dua serupa kot

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ni bukan pelanduk dah
      Ala2 pelanduk albino namanya
      Hehe

      Delete
  6. ada talent jadi model kak:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hmmm..dah umuq banyak..talent simpan dalam museum jek Cik Nor

      Delete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78