HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

10 Sep 2014

WW#36 Sedih tak tau nak kata apa.....

...Assalamualaikum & Salam Sejahtera...
 
Saya tak diet
Saya tak makan ubat kurus
Saya tak minum teh pelangsing
Saya so far telah pun buat medical check up, tiada penyakit yang menyebabkan saya kurus.
 
Namun, hari ni semasa timbang berat badan saya, agak TIDAK DAPAT BERKATA-KATA kerana berat saya semakin turun pula. Sekarang dah 47kg.
Semasa bulan puasa tempoh hari saya timbang berat saya ialah 50kg.
Gembira sangat masa tu. Sebab saya jenis susah nak naik berat badan.
Bila dapat cecah 50kg tu memang seronok sangat.
 
 
Sedih...
Anggap aje penimbang tu ROSAK
 
Penimbang berat menunjukkan 47kg, berat Fuza as at 10/0/2014
 

13 comments:

  1. kena makan lebih kerap kot..lepas ada senaman yang sesuai untuk orang kurus..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya memang selalu je makan..
      Senaman..setiap pagi mesti berjalan atleast 1km.
      Kata doctor metabolism tinggi.
      erkkk

      Delete
  2. Metabolisma tinggi ni kak.. Sy klau x prgnt pn cam akk. Bln puasa brat dr 44kg blh trun jd 40kg dlm msa sbln. Pastu brat dari tahun 2005 kut smpai kawin statik je 43kg atau 46kg..

    ReplyDelete
    Replies
    1. uish lagi ringan Mimie ni

      Delete
    2. ringan orng kata.. sebab tu time prgnt cuba juga naikkan berat.

      Delete
  3. Bestnya..fuza
    mkn karbo byk lg kot..

    ReplyDelete
    Replies
    1. makan non-stop.
      tak tau lah pasal p Sofu..

      Delete
  4. Kita lbh kurang je kak memg susah sgt nak berat bdn br tmbh biarpun mkn berkilo2 tetap mcm tu juga

    ReplyDelete
  5. untungla kak ssh naik berat badan..cik nor bg mkn noon stop seminggu confirm jadi mcm belon..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aiyoyo..untung apanya Cik Nor
      Nak cari size baju payah

      Delete
  6. Akak amik suplemen naikkan berat badan laa kalau gini gayanye. Huhu! Bestnye berat menurun. Ana? Asyik naik jek. Haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak leh nak amik supplement pasal gastrik nanti

      Delete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78