HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

3 Oct 2014

Amalkan Sunnah pada Hari Jumaat

...Assalamualaikum & Salam Sejahtera...
 
Jumaat Penghulu sekalian hari.
Semoga kita sama-sama mendapat manfaatnya.
Amin
 
Sumber Google
 

18 comments:

  1. thanks for sharing...insya Allah, cuba buat slowly harini...^_^

    ReplyDelete
  2. Tengah check diri sendiri apa yg kurang boleh ditambah..
    Terima kasih U

    ReplyDelete
  3. perkongsian menarik =)

    jemput singgah , http://zianaeunos.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. InshaAllah
      untuk ingatan diri sendiri juga :)

      Delete
  5. Pagi tadi dah potong kuku.
    Hehe..
    Insyaallah nak amalkan yang lain2 juga.
    Thanx sis fuza.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amin..
      semoga kita sama2 mendapat pahalanya

      Delete
  6. ada 4 lagi amalan yang dinyatakan belum dibuat... huhu..

    p/s : klik KASI Apps :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. InshaAllah..Sama2 kita manfaatkan.
      Tq klik2 tu :)

      Delete
  7. Nice sharing! Potong kuku tu harus la kan? Hehe

    ReplyDelete
  8. Ari ni jumaat elok Sgt ni

    ReplyDelete
  9. Thanks atas perkongsian ni..

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78