HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

1 Oct 2014

Amaran dari Aina....

...Assalamualaikum & Salam Sejahtera...
 
...bersambung dari Entry WW#39
 
Sebenarnya, baru-baru ini, Abahnya Aina telah pun membelikan casing handphone pinky serta earphone pinky.
Ohh..handphone Samsung S3 Mini tu kepunyaan saya.
Sengaja dipinjamkan kepada Aina.
Eh kenapa kecik-kecik dah ada handphone?
 
Tujuan kami adalah supaya Aina belajar mengeja.
Kalau tak boleh membaca dan menaip, bagaimana dia hendak menghantar pesanan ringkas dengan menggunakan handphone?
 
Makanya, apabila mendapat barang-barang baru, keCEWIannya sangatlah tinggi.
Semua berangan tersebut telah diletakkan ke dalam envelope dan di tulisnya dengan kata-kata amaran. Semua tu di tujukan kepada abang-abangnya supaya tidak membelek barangan baru kepunyaannya. Dari situlah terilham...
Don't Usik Dosa!!
 
Samsung S3 Mini dan Earphone Pink Aina
 

24 comments:

  1. Comelnya casing dan ear phone tu...pink lagi...hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kejap je cewi tuh. Lepas seminggu di humban je

      Delete
  2. X nak da org kacau tu hhhee

    ReplyDelete
  3. wow pink color kecik2 lg dh ade tepon yer ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe..maknya yang punya tu..kasi pinjam :)

      Delete
  4. Replies
    1. hp tu dengan kawalam maknya.. kalao tidak..sejam habis rm100 dia kol seluruh family
      hahaha

      Delete
  5. Mama dgn purple
    Aina dgn pink..both x boleh dipisahkan..:)
    Amaran keras disitu ya..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. HAH..Purple Pink good combination :)

      Delete
  6. Jaga2 semua..dah ada amaran tu..heheh

    ReplyDelete
  7. amaran dah dikeluarkan...jadi jangan usik..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha...sejak2 dah pandai menulis ..

      Delete
  8. Tungg ah dapat samsung. :D

    ReplyDelete
  9. Comel je siap bg amaran.. :)

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78