HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

3 Oct 2014

Bubblynotes.Com Mini Segmen: URL Uolss Please???

...Assalamualaikum & Salam Sejahtera...
 
Sebenarnya TAK PERLU buat entry.
Tetapi saya rasa macm comel je tengok budak debab ni, maka terjadilah entry ini.
Saja bagi Ash glamer sat..
 
 
Kata Farah
" Tujuan mini segmen ni nak rapatkan ukhuwah, berkenal2an antara satu sama lain yang kenal dan tak kenal lagi, dan memeriahkan lagi blog2 uolss... Nampak tak niat murni lagi suci iolss...Ahakss... Ting tong.... "
 
Hehe..siap ada Ting Tong tu...
Macam-mcam Farah ni, memang sangat friendly walaupun ok baca penulisannya.
Jom kita pakat-pakat reramai tinggalkan URL blog di Bubblynotes.com
 
http://www.bubblynotes.com/2014/10/bubblynotescom-mini-segmen-url-uolss.html
Klik BANNER untuk join

Segmen ini berlangsung dari 3 OKTOBER 2014 SEHINGGA 4 OKTOBER 2014

17 comments:

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78