HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

13 Oct 2014

Cerita Red Kebaya yang dinantikan...

...Assalamualaikum & Salam Sejahtera...
 
Sambungan dari entry semalam yang di NANTIKAN
 
Sebenarnya semalam adalah Hari Konsert sekolah Aina.
Alhamdulillah, Aina dah 6 tahun.
Tahun depan dah nak masuk Darjah 1.
Sekejap je rasanya Aina membesar.
Subhanallah.
 
Ok dalam majlis ini, Aina terlibat dengan  2 acara.
1 acara pembukaan dengan membawa bunga manggar.
1 lagi acara Tarian Melayu.
 
Pakaian tarian Kebaya Merah.
PERGGHHHHhh...
Mak pun tak pernah dapat join acara macam ni. Dengan baju lace dan batik lepas gojes.
Nampak sangat Aina dah besar.
 
Oh ya, Zahir, my nephew juga in the same school.
 Walaupun Zahir beberapa hari tidak hadir ke sekolah kerana warded due to cirit-birit yang teruk, namun Zahir dapat membuat persembahan dengan jayanya.
Good Boy Zahir!!
Ok, moh intai-intai beberapa gambar semasa acara tersebut.
 
http://fuzamusa.blogspot.com/2014/10/nantikan.html
Aina in Red Sexy Kebaya
Mak pun ambil mood nak menari tarian Melayu


SELFIE

Aturacara Majlis
Aina di Majlis pembukaan Majlis Konsert
Acara Aina "Tarian Rinding-merinding"

Aina in Action

My Nephew, Zahir the handsome boy
Zahir enjoying his 1st concert.


Aina on her Convocation Day 2014

Aina with Principal Mrs Soria of Real Kids Kampung Tunku


Bersama my bonda
 

13 comments:

  1. wow sexynya..!! eh cantiklah ^^ pandai nari ni anak dara sorang ni. dulu tadika CT masuk tarian rama-rama kekeke. pakai baju kelawar ada corak rerama besar. then pakai cekak sesungut.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hah..tu lah tu..
      Tak sangka pula Aina ni pandai lenggok tari,
      Tahniah kepada cikgu2 yang asuh bakat budak2 ni....

      Delete
  2. Tahniah aina dah graduate..bujang dah ank2 akak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terasa cepat sangat depa ni membesar,.

      Delete
  3. Wahhhhh.....comey sungguh si Aina ni...
    Lain kali jumpa aunty nak wefei ngan dia la

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hah..lupakan nak berWEFIE...Adoii Terkezut punya pasai...

      Delete
  4. comelnya Aina berkebaya merah...

    ReplyDelete
  5. dah teka dah red kebaya aina, comei sungguh cik aina kita ni kan.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau Mak Aina yang pakai...harus kena cincang baju tuh Kak...hehe

      Delete
  6. Alolo..comelnye budak2 tadika menari. Sooo sweet sangat. Pakai kebaya merah mak ngah. Hik3 sape laa yang mekapkan Aina tuh. Ehem. Hihi

    ReplyDelete
  7. dah agak dah tu baju aina..hihik

    ReplyDelete
  8. Tahniah buat Aina kerana berjaya beraksi kat pentas ^_^

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78