HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

19 Oct 2014

Duit OH Duit... Di mana kau DUIT!!

...Assalamualaikum & Salam Sejahtera...

"Nak cari DUIT sampai MANA?
Tak ada DUIT nak cari kat MANA?"


Semoga segala apa yang kita lakukan bukan kejar duniawi sahaja.
Ingatlah semua di dunia ini hanyalah sementara.
Carilah bahagia Akhirat yang pasti.
Semoga kita semua diberkatiNYA.
Amin

 COMPLICATED!!
feeling confused.
 

Sumber gambar : Google

 

9 comments:

  1. Biarla besederhana kan Kak.. X da duit pun susah juga

    ReplyDelete
  2. Salam singgah hujung minggu sis..tak ada duit susah...ada duit pun kadang2 susah juga...gunakan duit dengan benda2 yang berfeadah dan hidup biarlah bersederhana...

    ReplyDelete
  3. duit tu penting tapi tak semua perkara perlukan duit..:)

    ReplyDelete
  4. Zaman sekarang yg ini amat penting masuk toilet pun kena bayar kan..
    Tapi sentiasa bersederhana kot itu lebih baik

    ReplyDelete
  5. sebab duit boleh bergaduh adik-beradik
    sebab duit boleh bermasam muka
    jangan jadi hamba duit

    ReplyDelete
  6. Tnpa duit pun kita susah jgk kn..

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78